AcasăȘTIRI EXTERNECăldură mare! Momentul în care un curier sare îmbrăcat în piscina unui...

Căldură mare! Momentul în care un curier sare îmbrăcat în piscina unui client! – VIDEO

sursa foto: Twitter/ Sean Joseph

Pentru mulți, ideea de a face o baie în piscină, pentru a scăpa de căldura de afară, e văzută ca o soluție grozavă. Majoritatea adoptă o ținută care să le permită să înoate în voie. Nu toată lumea are, însă, timp pentru asemenea detalii!

Câteva imagini cu un curier care a ales să facă o baie în piscină, dar în hainele cu care se îmbrăcase pentru a merge la muncă, s-au răspândit cu viteză pe Internet. Mai ales că mulți s-au amuzat de gestul său.

S-a întâmplat în California, unde valul de căldură a ajuns atât de puternic, încât un curier Amazon a plonjat în piscina unui client, complet îmbrăcat.

A plonjat în piscină cu tot cu șapcă

Momentul a fost surprins în imagini. Clipul video a fost distribuit pe Viralhog, potrivit Insider. E vorba de o înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere ale proprietarului casei, în Gardena, California, pe 30 iunie, conform Viralhog.

Iar din înregistrarea video se poate observa că bărbatul care a venit să livreze un colet lasă pachetul la ușă, în curtea casei. Apoi se îndreaptă către o masă, unde își așază câteva obiecte pe care le-a scos din buzunarele pantalonilor, iar apoi merge către trambulina piscinei din curtea clientului și se aruncă în apă. Încălțat, complet îmbrăcat și cu șapca pe cap.

După scurta baie în piscină, curierul pare să se întoarcă nonșalant la vehiculul său, scrie sursa citată.

Cu toate acestea, nu se poate spune că a fost vorba de un capriciu, în condițiile în care clientul lăsase un bilet în instrucțiunile de livrare în care scria: „Dacă vrei să înoți, ești binevenit”.

author avatar
Andrei Coman