AcasăȘTIRI EXTERNE„Călăreț cu pieptul gol”: cum și-au bătut joc liderii G7 de Putin...

„Călăreț cu pieptul gol”: cum și-au bătut joc liderii G7 de Putin – FOTO

summit„Călăreț cu pieptul gol”: cum și-au bătut joc liderii G7 de Putin - FOTO Twitter @kiraincongress

Liderii G7 au făcut glume pe seama imaginii de bărbat dur a președintelui rus Vladimir Putin, duminică, la un prânz în Germania, spunând că poate ar trebui să își dea jos sacourile, relatează ndtv.com.

„Sacourile pe noi sau le dăm jos? Ne putem da jos hainele?” a întrebat Boris Johnson în timp ce se așeza la masa din pitorescul castel Elmau din Bavaria, unde cancelarul Olaf Scholz găzduia summitul celor șapte mari economii ale lumii.

Liderii G7 l-au ironizat pe Putin

Liderii – din Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și, de asemenea, Uniunea Europeană – au meditat la dilemă.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a sugerat „să așteptăm” poza oficială înainte de a se dezbrăca, dar apoi Boris Johnson a spus: „trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”.

Glume pe seama pozelor la bustul gol ale lui Putin

Afirmația premierului britanic a stârnit râsul celorlalți lideri, iar glumele au continuat pe această temă.

„Vom avea o expunere la pieptul gol”, a spus Trudeau, referindu-se la sesiunea foto din 2009 a lui Putin, în care liderul de la Kremlin apărea la bustul gol călare pe un cal.

„Echitația este cea mai bună”, a replicat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, fără a se pune în discuție problema îmbrăcămintei în sine. „Trebuie să ne arătăm pectoralii”, a mai spus Johnson.

În cele din urmă, cu sacourile pe ei, după ce pur și simplu au scos cravatele, cei șapte lideri au făcut tradiționala fotografie de familie. Apoi i-au scos pe reporteri afară, lăsând dezbaterea vestimentară în spatele ușilor închise.

author avatar
Andreea Vlad
586 afisari

10 COMENTARII

  1. Cand s-au dus in Ucraina dupa bani pentru Cabala, cei trei satanisti si un Prost, Poponel Zelensky le-a spus ca ,,nu mai este bani si nici arme, nu mai este”. Au disparut fara urma.
    Acum s-au strans slugile sa vada de unde fura bani sa-itrimita sefilor reptilieni.
    Cabala fura de la toti: de la 27 state mUE.
    Mafia Khazara nazista din Ucraina i-a furat pe stapani, pe reptilienii Rockefeller si Rothschild, ca asa e la ei: si-o trag prin dos in orice imprejurare.

    In trei zile Putin a vindecat planeta de Covid cand a intrat peste khazarii nazisti din tara Satanei, Ucraina.
    La toamna ii va vindeca pe toti de toate mizeriile puse la cale de Cabala, lasandu-i in frig si pe intuneric sa si-o traga prin dos cat vor.

    Falsul Bideu este la fel de Leguma Umblatoare ca si orginalul executat in 21 Decembrie 2020.
    Este clar ca zilele falsei administratii a fasului Bideu sunt numarate.Asa rade Satana de slugile lui.

    ‘’… La ședință. Biden a venit dotat cu o hârtie pe care se aflau diagrame în care înălțimea eolienelor era comparată cu cea a Empire State Building sau a Turnului Eiffel.
    Ceva mai târziu, cel mai puternic om din lume a ridicat la ochi o altă fișă și a citit ce scria pe una dintre părți.
    Cealaltă parte a fișei a devenit astfel vizibilă pentru camerele de luat vederi și aparatele fotografice.
    S-a dovedit astfel că era vorba de o listă foarte detaliată a modului în care șeful Statelor Unite trebuie să se comporte.

    Astfel, pe carton scria la primul punct: „TU intri în Sala Roosevelt și saluți participanții.”
    Apoi: „TU te așezi pe locul TĂU.”
    După un punct la care scria „Intră Presa”, lui Biden i se dădea indicația:
    „TU faci comentarii scurte”, cu precizarea în paranteză: „2 minute”.
    În realitate, Biden a vorbit 8 minute.
    După o altă precizare: „Pleacă Presa”, lui Biden i se indica: „TU îi pui o întrebare lui Liz Shuler, președinta AFL-CIO”, cu informația că „Shuler participă virtual”.
    Punctele finale de pe listă sunt: „TU mulțumești participanților”
    și: „TU pleci.””

  2. Sa râzi de Putin, când tu ai la acea masa doua glume proaste, bideu și albinosu, asta chiar este nebunie curata

  3. Ursula a spus ca este de acord sa se dea si ei cu calul la bustul gol pentru publicitate. Acum asteptam sa o vedem pe ursula calarind la bustul gol

  4. O adunătură de gunoaie retardate. Sunt la X kilometri în jos față de nivelul lui Putin.

  5. Clovnul englez, cică e bisexual, macron ii plac cadavrele, ala al Canadei isi umbla in trusa de scule, bideu e handicapat, Ursula lesbiana, deci ăștia vorbesc despre barbati, ei fiind orice, mai putin bărbații

  6. ,,Într-un ecou al istoriei, Angela Hitler și-a adunat locotenenții la castelul tatălui ei din Bavaria pentru a jura că va lupta cu ultimul ucrainean în fața înfrângerii inevitabile de către forțele rusești copleșitoare. Această așa-numită întâlnire a G7 face parte dintr-o adunare de urgență a liderilor mafiei khazariene, care se confruntă acum atât cu înfrângerea militară, cât și cu tribunalele pentru crime de război.
    În semn de înfrângere militară totală, „recrutatorii” ucraineni îi smulg acum oameni din casele lor, străzi, restaurante și facilități de divertisment și îi trimit neantrenați și slab înarmați în linia frontului. „Un număr mare de naziști experimentați au fost scoși din acțiune, iar acei rezerviști care sunt acum trimiși la luptă nu sunt apți pentru această sarcină”, a declarat expertul militar colonelul Viktor Baranets pentru RT. https://www.rt.com/russia/557750-ukraine-draft-convicts-women/
    A lua oamenii de pe străzi și a-i pune în șanțuri pentru a fi uciși de artilerie este un semn clar al colapsului iminent și total al armatei ucrainene.
    Informațiile militare japoneze spun că ceea ce se întâmplă este că NATO își aruncă stocurile de arme vechi și pe cale să expire. „NATO este de facto Organizația pentru Comerțul cu Arme din Atlanticul de Nord, chiar dacă sub diferite alte înfățișări”, este de acord o sursă MI6, remarcând „Conflagrația Ruso Ucraineană este, de fapt, Conflagrația Ruso NATO menită să creeze o piață”.’’

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger