AcasăȘTIRI EXTERNEBuncărul din care Putin va decide un atac nuclear tactic. Structura va...

Buncărul din care Putin va decide un atac nuclear tactic. Structura va găzdui familia și apropiații președintelui / Ritualuri șamanice de „viață și moarte”

Buncărul din care Putin va decide un atac nuclear tactic. Structura va găzdui familia și apropiații președintelui / Ritualuri șamanice de „viață și moarte”

Vladimir Putin se pregătește să ia decizii cheie privind lansarea unui atac nuclear tactic, dintr-un buncăr aflat la mare distanță de Moscova.

Putin – care va împlini vineri 70 de ani – și-a avertizat familia, inclusiv pe presupusa sa parteneră Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide. El consideră că buncărul este „în siguranță” în fața unui atac occidental, iar în locația secretă vor fi mutați oficiali de top din aparatul său de securitate și din guvern, potrivit publicației anti-Kremlin General SVR – care pretinde că are cunoștințe din interiorul cercului lui Putin.

100.000 de persoane, ferite de Armaghedon

Se crede că Putin ar avea mai multe buncăre în Siberia, unul legat de noul terminal masiv de la Sabetta, în peninsula Yamal, iar celălalt în Munții Altai. „Rudele și prietenii (…) vor fi trimiși în prealabil în buncăr”, afirmă sursa citată, care adaugă: „Dar nu toată lumea din conducerea Rusiei a fost norocoasă”. „De exemplu, Putin a ordonat, în cazul unei amenințări nucleare, să fie evacuat «minimul necesar» de oficiali ruși”.

Printre aceștia s-ar număra premierul Mihail Mișustin și președintele parlamentului Viaceslav Volodin. Evacuarea l-ar include pe procurorul general, conducerea Consiliului de Securitate – dar nu și pe fostul președinte Dmitri Medvedev – precum și oficiali cheie din administrația prezidențială și din cele trei servicii de securitate și spionaj, FSB, FSO, SVR, cu familiile lor, scrie Daily Mail.

Presupusa evacuare le include pe fiica cea mare a lui Putin, Maria Voronșova, 36 de ani, genetician, și pe a doua fată a liderului de la Kremlin, Katerina Tihonova, 35 de ani, o dansatoare de rock’n’roll devenită matematician, cu soții și copiii lor.

Dar o „copilă din dragoste” nerecunoscută a lui Putin, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, în vârstă de 19 ani, nu este pe listă și nici un fiu misterios dintr-o relație anterioară, afirmă General SVR

Rozova este fiica femeii de serviciu devenită multimilionară Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 47 de ani, în prezent coproprietară a unei importante bănci rusești, una dintre cele mai bogate femei din țară, cu o avere financiară și imobiliară estimată la 74 de milioane de lire sterline. În egală măsură, niciun senator nu se află pe listă.

„Bineînțeles, mai mulți prieteni ai președintelui cu familiile lor și numeroși servitori ai ocupanților buncărului vor fi de asemenea evacuați”. La începutul războiului din Ucraina au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora Putin s-ar fi retras într-un buncăr din Siberia.

Se zvonește că într-un buncăr special încap până la 100.000 de persoane și este proiectat pentru ca ocupanții lui să conducă Rusia în cazul Armaghedonului nuclear.

Întâlnirea cu șamanii

Kremlinul a declarat luni că Putin s-a întâlnit cu ministrul culturii Olga Liubimova, la Kremlin, o ședință care, de fapt, a avut loc mai devreme, a precizat General SVR.

În schimb, președintele s-a întâlnit cu șamani care au efectuat pentru Putin un „ritual” care implica o „pasăre în flăcări” care ar putea însemna „victorie și moarte”, lăsând interpretarea „în seama fanteziei dureroase a președintelui”, mai afirmă publicația.

Se știe că ministrul Apărării, Serghei Shoigu, este interesat de șamani, care sunt populari în regiunea sa natală Tuva, la fel ca și alți membri ai elitei rusești. „Indiferent de delirurile șamanice, pe care președintele le ia destul de în serios, Putin se pregătește să ia decizii cheie privind lansarea unui atac nuclear tactic, dintr-un buncăr aflat departe de Moscova și pe care îl consideră sigur”, insistă General SVR.

General SVR mai susține: „Este timpul ca Putin să fie trimis într-un spital de psihiatrie pentru un tratament obligatoriu cu supraveghere strictă, dar se pare că toată lumea este interesată să participe la experimentul «ce se întâmplă dacă îi dai unui idiot posibilitatea de a distruge lumea?»”.

author avatar
Tudor Borcea
892 afisari

8 COMENTARII

  1. Va rog sa inlocuiti: ministrul Apărării, Serghei Shoigu cu ministrul Atacului, Serghei Shoigu.

  2. e razboi psihiatric (!)
    pentru cei care nu au fost astenizati de Plandemie,
    ori devii imun ori kaput.

    • recomandam „shutter island” cu dicaprio,
      ca sa (va) mai treaca chefu
      de pus botu la tampenii….

  3. Sa scrii de putin ca are intalnire cu sărmani cand Bruxelles are țapul bahomet in clădire, mi se pare de noaptea minții 😂😂😂 ba ala lupta si pentru creștini, pe cand voi luptați pentru țapi si lgbtq

  4. NATO cei care au produs virusul Covid 19 ,amerlicanii ,canadieni francezi isi germania sint implicati direct ,Victorie pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger