AcasăȘTIRI EXTERNEBudapesta pune UE la colţ: "Acționează contrar intereselor sale economice"

Budapesta pune UE la colţ: „Acționează contrar intereselor sale economice”

ursula-von-der-leyen-viktor-orbanUngaria i-a dat o replică DURĂ Ursulei von der Leyen în scandalul plăţii gazelor ruseşti în ruble

Ruptura dintre Ungaria şi UE pare tot mai pregnantă. László Kévér, cel care este președintele Parlamentului maghiar, a zis că Uniunea Europeană poate fi considerată perdantă în conflictul din Ucraina, deoarece UE acționează contrar propriilor interese economice.

Pe de altă parte, într-un proiect de raport care analizează evoluțiile de la activarea articolul 7 de către Parlament, eurodeputații susțin că valorile UE sunt amenințate sistemic în Ungaria.

Ungurii acuză grupuri de interese

Kévér a vorbit şi despre grupuri de interese, care ar guverna UE.

Acum, Uniunea Europeană, care nu a fost capabilă să împiedice izbucnirea războiului în Ucraina prin mijloace politice și se află sub presiune externă, nu este capabilă să restabilească pacea prin diplomație, acționează contrar intereselor sale economice fundamentale și este deja considerată perdantă, indiferent de partea direct implicată în lupte care se declară învingătoare”, a declarat politicianul, citat de agenția de știri MTI.

El mai susţine că Bruxelles-ul este în slujba unor „grupuri de interese neeuropene”. Acest lucru condamnă UE în ansamblu și țările sale la „vulnerabilitate militară, dependență politică, neviabilitate economică și energetică și dezbinări sociale”.

UE se răzbună

Eurodeputații rmează să solicite ca fondurile de redresare acordate Ungariei să fie reținute până când aceasta se conformează recomandărilor și hotărârilor judecătorești.

Liderii de la Bruxelles evidențiază modul în care democrația și drepturile fundamentale din această țară s-au deteriorat.

author avatar
Andrei Ștefan
811 afisari

7 COMENTARII

  1. Trătască Ungaria! Trăiască Viktor Orban! Trăiască Normalitate! Jos cu nebunia!

  2. Asta nu isi pune la mezat constitutia ccr si justitia ca aici??? Macar nu sta capra sa si dea tara la adunatura ue de functionari denaturati fara Dumnezeu!!!

  3. UE NU MAI REPREZINTA INTERESELE EUROPENILOR SI A CELOR 27 DE STATE MEMBRE , va ror ga cititi pe stiri pe surse articolul „UE a gresit flagrant in stabilirea pretului gazelor ” si articolul din National ” Armaghedon in Europa in criza energetica „,este clar ca politicienii UE in frunte cu Ursula cu Timmerman si ceilalti au TRADAT INTERESELE EUROPENILOR si sunt marionetele politicii americane !.Actualii zisi conducatori UE au sabotat si saboteaza economia europeana si o vor subordonata intereselor americane.
    Motivatia razboiului din Ucraina este falsa in CRIZA ECONOMICA SI FINANCIARA ,IN INFLATIA SI DEVALORIZAREA EURO ,ESTE O CRIZA INDUSA DE POLITICA AMERICII SI A CELOR DE LA DAVOS.
    VEZI SI DEDESUBTURILE TTIP american de pe vremea lui OBAMA , gunoiul a inceput sa iasa de sub pres.

  4. Ungari ar trebui sa fie scos din UE. Victor Orban ar trebui declarat omul Moscoveii iar iohannis ar trebui declarat bolșevic psdist și acuzat de înaltă trădare pentru ca sia bătut joc de dreapta romanesca. Oricum în acest moment PNL nu mai exista ci avem un singur partid unic psdpnl. Din acest motiv motiv voi vota cu usr.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger