AcasăȘTIRI EXTERNEBruxelles vrea să blocheze prețurile gazelor la nivel european

Bruxelles vrea să blocheze prețurile gazelor la nivel european

Bruxelles vrea să blocheze prețurile gazelor la nivel european / Foto: Facebook

Premierul Belgiei, Alexander De Croo, va convoca în scurt timp un comitet de consultare cu privire la creșterea prețurilor la energie. Șeful guvernului de la Bruxelles pledează pentru o înghețare a prețurilor la gaze la nivel european.

„În săptămânile următoare, voi lucra cu alte țări europene pentru a pune în aplicare această măsură cât mai repede posibil”, a spus el.

„Văd că și Germania începe să înțeleagă”

„Am fost unul dintre primii care au spus în Europa că nu putem continua să luptăm împotriva creșterii prețurilor cu reduceri de taxe, ci că trebuie să le înghețăm. Acest lucru se poate face numai cu alte țări europene”, a declarat Alexander De Croo

„Văd că și Germania începe să înțeleagă că aceasta este singura soluție posibilă. În săptămânile următoare, voi colabora cu alte țări europene pentru a pune în aplicare această măsură cât mai repede posibil”, a adăugat el, informează 7 sur 7.

Prețurile energiei au atins niveluri record în ultimele zile, pe fondul crizei declanșate de războiul din Ucraina și reducerii gazului rusesc către Europa.

Premierul a revenit, de asemenea, asupra comentariilor sale privind cele „cinci până la zece ierni dificile care ne așteaptă”. A fost această afirmație cu adevărat potrivită? „Îmi pare rău, dar asta este realitatea și realitatea trebuie spusă. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Nu sunt singurul care spune acest lucru. Emmanuel Macron, în Franța, și Mark Rutte, în Olanda, au spus exact același lucru. Este de datoria mea să menționez aceasta”, a reacționat el, asigurând că Belgia va face totul pentru a ajuta și proteja populația și că țara este capabilă să facă acest lucru.

author avatar
Tudor Borcea
1.129 afisari

5 COMENTARII

  1. Au ăștia un talent să te facă să crezi că toate măsurile sunt pentru binele tău, când de fapt în spate îți bagă cuțitul. Ușurel, să nu simți decât când a ajuns la os.

  2. MAI IDIOTILOR ,AZI VRETI SA BLOCATI PRETUL LA GAZE ?,VOI ATI PROVOCAT DEZASTRU !, IAR AZI V-ATI TREZIT DUPA CE HARDUGHIA CAPETELOR SECI UE DE LA BRUXELLES A INCEPUT SA SE SCUTURE DIN TOATE INCHEIETURILE , CE SA IMPUNETI BAI DOBITOCILOR ?,VOI ATACATI BAZA ECONOMIEI DE PIATA ! ,CEREREA SI OFERTA !, CARE-I PROSTUL SA SCADA PRETUL CAND CEREREA VOASTRA ESTE DISPERATA ?.
    ATI DISTRUS SUTE POATE MII DE FIRME ,ATI BAGAT IN SOMAJ MILIOANE DE OAMENI !,INCONSTIENTA ,IRESPONSABILITATEA VOASTRA SI PROSTIA CINE SI CUM O PLATESTE ?,
    CEEA CE ATI FACUT VOI CONDUCATORII UE LA PRESIUNEA AMERICANILOR ESTE GENOCID !!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger