AcasăȘTIRI EXTERNEBREXIT-ul forţat de COVID-19. Europa izolează Marea Britanie! Şi România le spune...

BREXIT-ul forţat de COVID-19. Europa izolează Marea Britanie! Şi România le spune STOP! Britanicii de rând fac scandal pe străzi (VIDEO)

LondraBREXIT-ul forţat de COVID-19. Europa izolează Marea Britanie! Şi România le spune STOP! Britanicii de rând fac scandal pe străzi

Boris Johnson a anunțat că Londra și sud-estul Angliei vor intra în a patra etapă de măsuri de carantină generală, în contextul creșterii numărului de infecții Covid-19 datorate unui nou tip de coronavirus.

UPDATE: Zborurile din și către Regatul Unit au fost suspendate în România. Cei care intră în țară stau în carantină.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat în ședința de duminică Hotărârea prin care introduce Regatul Unit pe lista țărilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și suspendarea zborurilor din și către țara respectivă.

Ştirea iniţială:

Premierul britanic a afirmat că persoanele din scenariul 4 trebuie să stea acasă și nu pot călători iar toate persoanele din toate scenariile ar trebui să rămână în zonele lor și să nu călătorească.

Decizia vina ca urmare a unei creșteri de infecții asociate COVID-19 înaintea unei perioade în care guvernul plănuia să relaxeze restricțiile de Crăciun.

Aceasta, coroborată cu depistarea unei noi tulpini a virusului, a sporit temerile în privința adunărilor sociale în vremea Sărbătorilor.

Mai multe tări au interzis zborurile din Marea Britanie

Italia, Belgia și Olanda nu mai permit zboruri dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus descoperite în sudul Regatului. Germania și Franța ar putea lua aceeași decizie.

Marea Britanie a dat alarma cu privire la o nouă formă de Covid care ar fi rezultatul unei mutații a virusului. Guvernul are datoria de a-și proteja cetățenii, din acest motiv, după ce am notificat guvernul britanic, suntem pe punctul de a semna dispoziția de suspendare a zborurilor cu Marea Britanie”, a anunțat ministrul de externe italian, Luigi di Maio, conform Corriere della Sera.

Măsura autorităților olandeze a fost luată după ce autoritățile au confirmat că au izolat cel puțin un caz din aceeași tulpină Covid pe teritoriul Olandei, care a determinat o parte din Marea Britanie să revină la restricții severe.

Şi România ar putea INTERZICE zborurile din Marea Britanie

Am avut o discuție și domnul prim-ministru la telefon și INSP urmează să ne dea un punct de vedere astăzi, o analiză în acest sens. Normal că urmărim situația și normal că dacă se impun măsuri, vor fi luate măsuri.

Problema nu este că crește gravitatea cazurilor, dar că crește numărul infectaților. Analiza INSP se va discuta cu Ministerul Sănătății și restul colegilor”, a spus Raed Arafat la postul Digi24.

Secretarul de stat în MAI a afirmat că România ar putea interzice și ea zborurile din Regatul Unit chiar duminică sau luni.

Britanicii de rând protestează împotriva restricţiilor

Sute de protestatari au manifestat împotriva restricţiilor antiepidemice s-au adunat în centrul Londrei, în pofida avertismentelor poliţiei că ar putea încălca regulile de distanţare socială.

Contestatarii carantinei au ajuns chiar să se lupte cu forţele de ordine, în centrul Londrei. Cinci poliţişti au fost răniţi, iar mai mulţi protestatari au fost arestaţi.

Noua tulpină de COVID-19 face ravagii în Anglia

Peste 1.000 de cazuri asociate unei noi tulpini au fost identificate în Marea Britanie, mai ales în partea de sud a ţării, unde mutaţia ar putea avea legătură cu creşterea numărului cazurilor de COVID-19, spunea ministrul britanic al sănătăţii, Matt Hancock.

author avatar
Andrei Ștefan
535 afisari

1 COMENTARIU

  1. E pus special. Din păcate pentru englezi sunt pedepsiți de oculta mondiala pentru ca au îndrăznit sa iasă din UE-satanica. E prea pe fata, exemplu pentru alții ca sa nu-și mai facă de cap ca englezii. Cine protestează, hop altă tulpina sau alt virus. Din nefericire mass media este cumpărată tot de ei și promovează mult haosul și negativitatea.
    Doar 1% din presa mai este libera. Deci, nici o șansă. Doar Dumnezeu ne mai scapă de sataniștii ăștia. Trebuie doar sa ne întoarcem fata către El.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger