AcasăȘTIRI EXTERNEBREAKING NEWS. Putin pune în alertă maximă forțele nucleare ale Rusiei!

BREAKING NEWS. Putin pune în alertă maximă forțele nucleare ale Rusiei!

Vladimir Putin a plasat forțele strategice de descurajare ale Rusiei – inclusiv unitățile responsabile de capacitățile sale nucleare – în alertă maximă, ca răspuns la „sancțiunile occidentale ilegitime” legate de războiul Rusiei din Ucraina.

Președintele Rusiei i-a spus duminică, 27 februarie, lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării, și șefului statului-major general al armatei ruse, generalul Valeri Gerasimov că „țările occidentale nu iau doar acțiuni economice neprietenoase împotriva Rusiei (…) dar liderii marilor țări NATO fac declarații agresive împotriva țării noastre”, în cadrul unei reuniuni de la Kremlin.

A doua amenințare cu scenariul negru

„Am dat ordonat ca forțele de descurajare să fie puse într-un regim special de serviciu de luptă”, a declarat Vladimir Putin.

Este a doua oară când Putin flutură amenințarea nucleară: într-o declarație la începutul invaziei în Ucraina, Putin a spus că oricine ar încerca să „ne împiedice” se va confrunta cu „consecințe pe care nu le-ați întâlnit niciodată în istoria voastră”.

Forțele de descurajare ale Rusiei includ diverse arme strategice, atât nucleare, cât și convenționale, care pot fi folosite atât pentru apărare, cât și pentru atac.

Pe plan defensiv, acestea includ un scut antirachetă, sisteme de control spațial, apărare antiaeriană și anti-satelit.

Conform definiției militare a Rusiei, forțele sunt menite să „descurajeze agresiunea împotriva Rusiei și a aliaților săi, precum și pentru a învinge agresorul, inclusiv într-un război cu utilizarea armelor nucleare”.

 

author avatar
Tudor Borcea
674 afisari

14 COMENTARII

  1. Regim de pupincuriști amerloci impotenți. Dacă romanii din Ukropistan și-ar fi declarat autonomia, aveau o soarta mai buna decât rusii din Dombass. Aiurea. Ii „tocau” ukropii și evident nu ar fi avut cine să-i ajute. Pactul Ribentrop- Molotov produce încă efecte pentru ca vor amerlocii o Ucraina mare în coasta Rusiei. Pentru asta regimul Constantinescu a abandonat romani sub opinca ucropilor. Acum va este mila de ei? Mai vreți să-i ajutați și cu echipamente militare, expunând Tara amenințărilor rusești. Care ar fi câștigul romanilor dacă prin absurd NATO și rusii s-ar bate pe teritoriul României? Idioților, n-ați înțeles a ca Occidentul face totul numai în folosul lui?

  2. idiotule, tu chiar nu intelegi ca ura pentru natia voastra spurcata de rusi depaseste orice granita?? pamanturile pierdute tot de la moscova au fost dictate asa ca nu incerca sa mai rastalmacesti adevarul! rusii sunteti o boala pe pamantul asta si meritati sa fiti exterminati pana la ultimul!

    • Saracu, creierul tau nu mai are neuroni. Ti a mancat injecțiile ce mai aveai din naștere. Arăta mi o țara pe unde au fost americanii, ca este democrata si dezvoltată? Pe unde au călcat ăștia, nu a mai crescut nici iarba

      • Bai anonim nazist, bai extremistule prost. Rusia a denuntat pactul dintre sovietici și naziști. De ce pământurile românești nu au revenit la patria mama? Boule, din cauza amerlocilor și pupincuriștilor lor de pe malurile Dambovitei. Ești a doua generație de vita încălțata în pantofi și știi sa scrii pentru ca au trecut rusii pe aici în WWII, fie ca-ți place sau nu. Altfel erai un opincar rupt în cur, sluga la arendași. Sau poate-ți ajungeau neamurile in lagărele naziste și nu mai procreau un idiot ca tine. Dar asa sunt mulți romani, ingrati, dacă nu cumva oi fi vreo scursura alogena din cale patru zări pripasita pe aici. Hai SIKTIR.

  3. bai bolshevici imputzitzi bagati seminte multe in buzunare sa creasca o pajiste minunata in urma voastra. sa aveti si voi ceva frumos lasat in urma pe pamantul asta.

  4. Sa inteleg ca Putin a surprins cand a activat arsenalul nuclear? Ce stire de trei lulele e asta? Transmiterea panicii cu orice pret! Pai orice comandant suprem care pleaca la razboi isi activeaza intregul arsenal. Sau credeti cumva ca nato doarme pe o ureche? Hai sa fim rationali domnilor ziaristi! Sau mergeti in continuare pe sistemul”cum sa panicam din orice stire?”. Astfel de optici denota impotenta jurnalistica!

  5. Ce petarde vand toti ca sa aranjeze cine stie ceum omenirea toti nebunii planetei!!! Sa ia aminte toti astia ce a zis un intelept despre mileniul trei ca daca nu va fi cum a scris rl nu va fi deloc adica boom!!!

  6. Cu această ocazie din filmul ww3 se mai testează și diverse arme și tehnologii în acest război dirijat de însuși noua ordine mondială fiind premeditat totul de mulți ani😎
    Îmi place că actorii joacă foarte bine rolul 👍

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger