Cauta

BREAKING NEWS! Update. Cutremur puternic în Afganistan: peste 900 de morți! Imagini dramatice – VIDEO

BREAKING NEWS! Cutremur puternic în Afganistan: cel puțin 130 de morți și sute de răniți! Ce magnitudine a avut (sursa foto: playtech.ro)

Informații de ultimă oră indică faptul că un cutremur de 6,1 grade pe Richter a zguduit, miercuri, Afganistanul, cauzând multiple victime.

UPDATE: Apar noi cifre cutremurătoare după producerea cutremurului care a afectat Afganistanul. Bilanțul victimelor seismului a crescut dramatic.

Cel puțin 920 de oameni au murit în Afganistan, iar 600 de persoane au fost rănite, potrivit anunțului unui oficial local, notează site-ul BBC.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu urmările dezastrului, din care se pot vedea atât intervențiile pentru ajutorul răniților, cât și case transformate în ruine. În unele cazuri, s-a intervenit cu elicoptere, pentru preluarea victimelor, pentru a fi duse cât mai rapid la spital.


YouTube video player

Știre inițială:

Cel puțin 130 de oameni au murit, în estul țării, anunță cnbc.com, în baza declarațiilor unor oficiali în gestionarea dezastrelor.

Sute de oameni au fost răniți

Cele mai multe decese au fost raportate în provincia Paktika, unde au pierit 100 de persoane, iar 250 au fost rănite, din câte a declarat Mohammad Nassim Haqqani, șeful autorității de gestionare a dezastrelor din administrația talibană.

Totodată, au fost raportate pierderi de vieți omenești, în urma cutremurului, și în Nangarhar și Khost. Autoritățile fac verificări pentru a vedea dacă există și alte victime.

UPDATE: Seismul s-a produs la aproximativ 44 de kilometri de orașul Khost, în apropierea graniței cu Pakistanul, la o adâncime de 51 de kilometri, potrivit U.S. Geological Survey.

 

YouTube video player

Earthquake of magnitude 6.1 shakes Afghanistan, Pakistan

 

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version