AcasăȘTIRI EXTERNEBREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat! VIDEO

BREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat! VIDEO

Premierul Liz Truss a demisionat! VIDEO (sursa foto: printscreen)

Informație de ultimă oră! Liz Truss părăsește fotoliul de prim-ministru al Marii Britanii, la mai puțin de două luni de la învestirea în funcție.

UPDATE: Truss a spus în fața presei că a venit în funcție într-un moment „de mare instabilitate economică și internațională”.

„Recunosc… având în vedere situația, nu pot îndeplini mandatul pentru care am fost aleasă de Partidul Conservator”, a adăugat ea.

Anunțul demisiei lui Liz Truss vine după un mandat de doar 45 de zile. Truss a mai afirmat în declarația sa în fața presei că a discutat, joi, cu Sir Graham Brady – președintele Comitetului 1922, al deputaţilor conservatori britanici. Și a anunțat că va rămâne în funcția de premier până când va fi ales un succesor.

Citiți și:Conservatorii îi cer capul premierului Liz Truss. Cine va conduce Marea Britanie după Crăciun?

Marea Britanie îi cere capul premierului Liz Truss. Lira sterlină, la minim istoric, conservatorii îi spun: pleacă!

Premierul britanic Liz Truss are zilele numărate. Noul ministru de Finanțe anulează toate măsurile fiscale promise/ Se sucește platonarea facturilor


Liz Truss și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru, anunță BBC. Într-o declarație de presă susținută la intrarea în sediul din 10 Downing Street, Truss a afirmat că i-a spus Regelui Charles că își dă demisia din funcția de lider al Partidului Conservator, transmite aceeași sursă.

 

author avatar
Andrei Coman
807 afisari

10 COMENTARII

  1. Du-te nene dar ia-le cu tine si Ur Sula si pe cucuveaua nostra.Ti-ale dracului de cocotate,incompetente,bezmetice,cu ochii dupa ciordeala,miliardeeee.

  2. in colateral:
    -e nasol pentru agariciu care ieri(nici 12 ore)
    se bagase in seama ca „noul secretar de interne”.
    (lizzy habauca bagase toate ciorile din UK in guvernu EI)

  3. Inca o dovada ,tarfele stiu doar sa se reguleze,cu administrarea unei tari ,mai ales in vremurile astea grele,e mai complicat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger