AcasăȘTIRI EXTERNEBREAKING Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus

BREAKING Donald și Melania Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Donald TrumpDonald Trump și Melania Trump, testați pozitiv pentru coronavirus.

Președintele SUA Donald Trump și-a făcut testul pentru Covid-19, după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu coronavirus. Rezultatul a ieșit pozitiv!

Este o mare lovitură pentru șeful de la Casa Albă, care se află în plină campanie electorală pentru un nou mandat. Donald Trump și soţia sa, Melania, la rândul ei testată pozitiv pentru coronavirus, intraseră deja în izolare, conform CNN.

„În seara asta, @FLOTUS (Prima Doamnă a statelor Unite Melania Trump, n.r.) și cu mine am primit rezultate pozitive pentru COVID-19. Vom începe imediat carantina și procesul de recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!”, a postat Donald Trump pe Twitter, vineri dimineață.

Cum se simte Donald Trump

Medicul președintelui, comandantul marinei dr. Sean Conley, a transmis presei că a primit confirmarea testelor pozitive joi seară.

„Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și intenționează să rămână acasă în Casa Albă în timpul recuperării lor”, a mai scris Conley. „Echipa medicală de la Casa Albă și cu mine vom menține o supraveghere vigilentă și apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai mari profesioniști și instituții medicale din țara noastră”, a scris Conley, fără a explica ce asistență a fost acordată Casei Albe. „Mă asigur ca președintele să își îndeplinească îndatoririle fără întrerupere în timpul recuperării și vă voi ține la curent cu orice alte evoluții”, a adăugat el.

A intrat în izolare

Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale președintelui, a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu Donald Trump, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o cu Joe Biden la Cleveland, în Ohio. Hicks a descoperit că este infectată cu SARS-CoV-2 după ce s-a întors din deplasare.

„Hope Hicks, care a muncit atât de mult fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a primit rezultate pozitive pentru Covid-19. Teribil! Eu și Prima Doamnă așteptăm rezultatele testelor noastre. Între timp, vom intra în carantină!”, a scris Trump, joi seară, pe Twitter, înainte de aflarea rezultatelor.

author avatar
Andreea Vlad
250 afisari

4 COMENTARII

  1. Să-i dea Dumnezeu sănătate lu Trump- POTUS, Melaniei Trump -FLOTUS, și să le moară toți dujjmanii! Huoo globaliștilor,boșorogu de șorici cu alde fiusu,bloomberg,bezos,hitlary,obamaioții,boșorogu ăla cu vaccinurile obligatorii cind el bill gates are corporatie prod.de vaccin-conflict de interese! Iar lista e mare! Alde dick head..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger