AcasăȘTIRI EXTERNEBrazilienii au aflat cine a UCIS 4 oameni în atacul armat de...

Brazilienii au aflat cine a UCIS 4 oameni în atacul armat de la o şcoală şi sunt ŞOCAŢI! (VIDEO)

Brazilienii au aflat cine a UCIS 4 oameni în atacul armat de la o şcoală şi sunt ŞOCAŢI!

Baia de sânge care a avut loc în Brazilia, la o școală din statul Espirito Santo, în sud-estul țării, are un autor şocant. E vorba de fiul unui poliţist. Se pare că ucigaşul de 16 ani a folosit ambele arme ale tatălui său, una dintre ele chiar de la muncă.

În afară de cei 4 morţi, atacul s-a mai soldat şi cu 13 răniţi.

Motivul atacului: ura!

Acest atac armat a avut loc la Aracruz, un oraş cu 100.000 de locuitori, situat la aproximativ 600 de kilometri nord-est de Rio de Janeiro.

Cu faţa acoperită şi cu o svastică pe haine de camuflaj, atacatorul a intrat în Şcoala Primo Bitti, o şcoală primară şi secundară publică, de unde a plecat în iunie, potrivit anchetatorilor.

Imaginile de pe camerele de securitate îl arată purtând o vestă antiglonţ, potrivit secretarului pentru securitate publică din Espirito Santo, Márcio Celante. Atacatorul a avut acces în sala profesorilor din şcoala publică după ce a spart un lacăt.

Casagrande a declarat că arma semiautomată aparţinea poliţiei militare, în timp ce revolverul era o armă personală înregistrată pe numele tatălui fostului elev, un ofiţer de poliţie militară.

Atacatorul primise consiliere psihiatrică

Criminalul a fost arestat acasă, la câteva ore după fapte, iar cu cooperarea părinţilor săi, s-a predat fără să opună rezistenţă.

Tânărul, care urmează să fie inculpat cu privire la omucidere şi tentativă de crimă, a fost transferat într-un centru de detenţie pentru adolescenţi, a anunţat poliţia.

Familia a declarat că adolescentul a primit tratament psihiatric, despre care şcoala nu fusese informată. Atacurile în şcoli sunt neobişnuite în Brazilia, dar au avut loc cu o frecvenţă ceva mai mare în ultimii ani.

author avatar
Andrei Ștefan
664 afisari

2 COMENTARII

  1. daca era pe tratament de antidepresive, este clar! educati-va si ingroziti-va sa aflati ca aceste tratamente schimba radical comportamentul omului si il transforma intr-un criminal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger