AcasăȘTIRI EXTERNEBrandurile internaţionale ce au TRĂDAT Occidentul. Au refuzat să renunţe la afacerile...

Brandurile internaţionale ce au TRĂDAT Occidentul. Au refuzat să renunţe la afacerile din Rusia

Rusia s-a ales cu foarte multe sancţiuni în urma războiului pe care l-a pornit în Ucraina, în urmă cu 6 luni. Occidentul a încercat să înghenuncheze maşina de luptă a lui Vladimir Putin.

Experții susțin că războiul sancțiunilor a fost pierdut de Rusia, care a înregistrat o inflație de 18%, iar PIB-ul va cunoaște la sfârșitul anului 2022 cea mai severă contracție din anii ’90 și până acum.

Firmele ce fac, în continuare, afaceri cu Rusia

Lista firmelor care au rămas în Rusia a fost întocmită de experții de la Universitatea Yale, Statele Unite, iar ea cuprinde entități din domeniile IT, chimic, industrial și de consum, la fel ca o serie de companii străine cunoscute din Orientul Mijlociu, care continuă să efectueze zboruri în țara lui Vladimir Putin, potrivit Silicon.

Firmele din China sunt: ANT Group, China Mobile, Honor, OPPP, Semiconductor Manufacturing International Corp, Tencent și ZTE.

Companiile din Europa le includ pe AnyDesk Software (Germania), Eutelsat (Franța), Philips (Țările de Jos). Cele din Statele Unite sunt Cloudflare și Match Group (inclusiv Tinder).

Cea mai gravă criză de la Moscova

Proiecțiile PIB-ului din 2022 sunt dezastruoase, cu o scădere de 5-6 %, cea mai gravă contracție din anii ’90 și până acum, iar inflația a ajuns la 18%.

Dar, Rusia a recurs la trei strategii de apărare împotriva sancțiunilor pentru a limita pierderile: atragerea de parteneri economici alternativi, eliminarea sancțiunilor și compensații interne.

author avatar
Andrei Ștefan
800 afisari

13 COMENTARII

  1. Criza este in Rusia iar in Amerlica sute de mii de oameni dorm pe strazi ,60 de milioane se drogheaza si in jur de 750 de mii de pedofili si sute de crime pe zii democratia amerlicana

  2. Foarte bine. De ce nu a existat embargou asupra statelor unite cand au pornit atatea razboaie? Aud?

  3. Voi sunteti primii la consumul acestor produse dat fiind ca pe toate vi le bagati sau va ungeti la kr cu ele.Esti invidios pe rusi cu wc-urile,in baie la bloc e cam stramt.Vorba aia ,va incurca chiuveta ,cada,masina de spalat.Tot mai bine in parcuri.

    • Alt dobitoc numit, u nume similar, probabil acelasi… Alecu, Sandu nu se mai poarte, toate labele sunt Alex, pisa-ne-am pe voi de trogloditi semianalfabeti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger