AcasăȘTIRI EXTERNEBrandul Trump, folosit într-un proiect de 4 miliarde de dolari. Mega-ofertă a...

Brandul Trump, folosit într-un proiect de 4 miliarde de dolari. Mega-ofertă a unui dezvoltator din Arabia Saudită

donald trump

Dezvoltatorul imobiliar Dar Al Arkan din Arabia Saudită a declarat că a semnat un acord cu compania fostului președinte american Donald Trump pentru a folosi brandul Trump pentru proiectul său de 4 miliarde de dolari din statul Oman din Golf, care include un teren de golf, un hotel și vile.

Declarația de reglementare emisă duminică nu a dezvăluit termenii financiari ai acordului cu Trump Organization, care gestionează hoteluri, terenuri de golf și alte proprietăți imobiliare în întreaga lume.

Complex rezidențial de lux Trump

Proiectul Aida, un joint-venture cu Oman Tourism Development Company, va include vile rezidențiale Trump, un hotel și un teren de golf construit în apropiere de capitala Muscat și ar dura peste un deceniu pentru a fi finalizat, se arată în documentul Dar Al Arkan, informează U.S. News. Donald Trump a cedat controlul afacerii fiilor săi în timpul mandatului său.

Fostul locatar de la Casa Albă s-a bucurat de legături strânse cu statele din Golf în timpul mandatului său de președinte, inclusiv cu Arabia Saudită, care a investit 2 miliarde de dolari într-o firmă a lui Jared Kushner, ginerele lui Trump și fost consilier, înființată după ce Trump a părăsit funcția.

Trump Organization are două proprietăți de golf în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, centrul financiar și turistic al Orientului Mijlociu, în parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Damac.

Donald Trump, care a lansat atacuri necruțătoare la adresa integrității votului din SUA de la înfrângerea sa în alegerile din 2020, și-a lansat la 15 noiembrie candidatura pentru a redobândi președinția în 2024.

author avatar
Tudor Borcea
236 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ia analizati dezvoltatorilor,poate construiti si o casa de ticniti marca Trump. Poae chiar mai multe,e plina lumea de Cocotati Ticniti la varful statelor,astea de drept,unde se aplica Legea bunului plac.Pe filiera,incepand cu Casa de nebuni. Si puneti la bataie poza de mai sus.Este foarte sugestiva. Veti avea ” succesuri „garantate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger