AcasăȘTIRI EXTERNEBoris Johnson trage un nou semnal de alarmă: ce va urma dacă...

Boris Johnson trage un nou semnal de alarmă: ce va urma dacă Putin are succes cu invazia din Ucraina

vladimir-putin-boris-johnsonBoris Johnson trage un nou semnal de alarmă: ce va urma dacă Putin are succes cu invazia din Ucraina

Boris Johnson a reamintit de ce este vital ca Vladimir Putin să eşueze cu invazia din Ucraina. O „nouă era a intimidării” care se întinde de la Marea Baltică la Marea Neagră se profilează, a tras concluzia premierul britanic.

Cu toate acestea, preşedintele Rusiei a făcut o „greşeală catastrofală” atunci când a invadat Ucraina, a declarat, sâmbătă, premierul britanic Boris Johnson.

Putin nu s-a temut de aderarea Ucrainei la NATO

Johnson a pus la îndoială de ce Putin a lansat invazia pe scară largă a Ucrainei, respingând ideea că aceasta a fost cauzat de preocupările legate de aderarea ţării la NATO.

„I-a fost frică de Ucraina, pentru că în Ucraina au o presă liberă. Iar în Ucraina au avut alegeri libere şi cu fiecare an Ucraina a progresat, nu întotdeauna uşor, spre libertate şi democraţie şi pieţe deschise, se temea de exemplul ucrainean şi se temea de reproşul implicit la adresa lui”, a spus spremierul britanic.

„Pentru că în Rusia lui Putin, eşti condamnat la 15 ani de închisoare doar pentru că numeşti invazie o invazie. Şi dacă eşti împotriva lui Putin, la alegeri, eşti otrăvit sau împuşcat”, a mai zis Johnson.

Kremlinul va intimida Europa de Est

Johnson a spus că lumea se află într-un „punct de cotitură”.

Sfârșitul libertății în Ucraina va însemna stingerea oricărei speranțe de libertate în Georgia și apoi în Moldova.

Va însemna începutul unei noi ere a intimidării în întreaga Europă de Est, de la Marea Baltică la Marea Neagră”, a spus el.

„Dacă Putin reușește să zdrobească Ucraina, aceasta va fi undă verde pentru autocrații de pretutindeni în Orientul Mijlociu, în Orientul Îndepărtat.

Acesta este un punct de cotitură pentru lume. Este un moment de alegere. Este o alegere între libertate și opresiune”, a mai afirmat premierul Marii Britanii.

author avatar
Andrei Ștefan
495 afisari

8 COMENTARII

  1. Omul care ii duce papucii Lu Moș rothschild si se apleacă sa il încalțe, punându-i talpile, isi rupe camasa de pe el de furie ca nu poate apăra averea senilului bătrân, Ucraina. E in stare din slugărnicie sa bage globul într-un nou război mondial cu milioane de victime, pentru averea unui criminal

  2. Trebuie si Rusia sa se democratizeze altfel vor ajunge rusinea istoriei. Trebuie gasit o spuma politica care sa fermenteze o noua oranduire democratica in Rusia. E chiar hilar. Uite urmariti si ce spune Gorbi un politician cu adevarat urias.

  3. Cel de-al treilea razboi mondial 2020 – 2022 se sfarseste in scurt timp
    Constituția României: „Art. 30 – Libertatea de exprimare
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”
    ,, Delta Force și alte unități ale comunității de operațiuni speciale ale Forțelor Armate au pus mâna pe o fortăreață majoră a Statului Adânc, care adăpostește forța de poliție gestapo a regimului criminal Biden, Agenția Federală de Management al Urgențelor (FEMA) și sediul său nu atât de secret din Virginia.
    …..Marți, 15 martie, un număr necunoscut de operatori din Delta Force și de soldați ai Armatei SUA din Regimentul 75 Ranger au luat cu asalt Mount Weather și au întâmpinat rezistență aproape imediat după ce au pătruns sub suprafață…
    … Depășiți în timp ce au fost prinși prin surprindere și incapabili să ajungă în arsenalul de puști de asalt al lui Mount Weather, FEMA s-a predat după ce a suferit 12 decese…
    Unul câte unul, operatorii Delta Force i-au prins pe agenții FEMA supraviețuitori și i-au obligat să-și pună degetele și ochii de scanerele care protejează camera EBS.
    În cele din urmă, degetul mare și ochiul unui agent au deschis ușa, poarta către ceea ce armata a numit o „țintă de mare valoare’’…
    …„Armata controlează acum muntele. Ușile sunt inexpugnabile. Această misiune a fost în pregătire mult timp, iar acum controlăm EBS. Rămâneți pe fază – un mesaj poate veni foarte curând”, a spus sursa noastră.’’
    …În spatele ușilor sale de 13 tone, un labirint de coridoare întortocheate cobora în adâncurile Pământului. Buncărul a fost conceput pentru a adăposti sute de oficiali timp de până la cinci ani. Bucătăriile unității au fost pregătite pentru a servi 1.000 de persoane/zi…
    …Mount Weather găzduiește, de asemenea, principalul „Sistem de transmisie de urgență” al națiunii sau EBS, o rețea de computere capabilă să întrerupă orice tip de comunicare, de la telefoane celulare la televiziune prin cablu la coloana vertebrală a internetului…’’

    CONCLUZIA : Pentru ca laboratoarele din Ucraina, Taiwan si din China, unde se faceau arme biologice si chimice, (se imbolnaveau cu virusi pasari migratoare care sa vina in Europa pentru a ucide cat mai multi oameni), au fost distruse si planul de a ucide cu virusi 90 % din oameni nu mai poate fi dus la capat.
    Din acest motiv falsul Bideu si administratia sa criminala, impreuna cu UE, NATO si ONU isi doreau escaladarea situatiei din Ucraina pentru a deveni un razboi nuclear.
    Pentru ca buncarul din SUA si alte buncare din Australia, Elvetia, si alte locatii au fost capturate sau distruse de Palariile Albe, si satanistii nu mai au unde sa se ascunda in cazul unui razboi nuclear, satanistii sunt disperati, asa ca au pus batista pe tzambal cu razboiul nuclear.
    In acelas timp, conturile si afacerile ilicite pe care le aveau au fost confiscate si afacerile inchise, asa ca
    s-au trezit si cu portofelul gol.
    Prin urmare, pana la Paste toata mascarada se va incheia, iar criminalii si complicii lor vor fi arestati si judecati de Tribunalul Militar International, conform Conventiei de la Geneva si a Codului de la Nuremberg, pentru crime impotriva umanitatii.

  4. Războiul nebunului putin este împotriva globalismului, a puterii multinaționalelor, a drepturilor lgbt, a laboratoarelor ce crează viruși sa distrugă omenirea, a tot ceea ce nu mai este normal pe acest pamant, nu împotriva Ucrainei. Câștiga, o sa fie un erou, pierde va fi declarat criminal in rand cu pierzantii, Hitler, Stalin etc. Învingătorii chiar daca sunt criminali cu sânge rece, nu vor fi judecați, exemplu președinții statelor unite, in Vietnam, Siria, Irak, Libia, etc crimele lor depășesc crimele celui de al doilea război mondial

  5. Am mai auzit una de la acest Trump2, mascariciul imperial. Cica in Ucraiina e democratie si au fost alegeri democratice! Presa libera!

  6. Daca castiga rusnacii aia salbatici, o sa mearga pana in Uk-istan, il gasesc pe clown-ul ala de BoJO, il trag bine de par, de ala din capul mare, si ii dau o pwula in gura, sa se invete si ratataul ala de betivan englezoi sa nu ii vorbeasca pe altii de rau !! ha ha ha 🙂 Bai, in tot Occidentul ateu si decadent e un haos total, asa ceva nu a mai fost niciodata, e clar ca astia sunt ultimii ani, deja suntem in Anii Apocalipsei !! BoJo, bai tzukalarule ratat, mai baga un whiskey in tine, ca nu se stie cand vine cineva sa iti dea un cap in gura, si aia va fi pentru tine !! Ha ha ha 🙂

  7. Gangavul conduce o tara la a carei temelie zac sute de milioane de morti in numele civilizatiei.Mai are tupeu sa dea lectii de democratie altora ,el si cu baba mumificata pe post de regina.Daca se tunde mai scurt poate fi sosia lui Boc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger