AcasăȘTIRI EXTERNEBoris Johnson s-a căsătorit în secret. Cine este soția premierului britanic

Boris Johnson s-a căsătorit în secret. Cine este soția premierului britanic

Boris JohnsonBoris Johnson s-a căsătorit în secret. Cine este soția premierului britanic

Premierul britanic, Boris Johnson, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, Carrie Symonds, în cadrul unei „ceremonii desfăşurate în secret”, potrivit presei britanice. Informația nu a fost însă confirmată.

Boris Johnson, de 56 de ani, s-a căsătorit cu Carrie Symonds, de 33 de ani, în catedrala catolică din Westminster, în faţa prietenilor apropiaţi şi a rudelor, au raportat cotidianele Mail on Sunday şi The Sun. La slujba religioasă au participat foarte puține persoane, deoarece nunţile din Anglia sunt în prezent limitate la 30 de persoane din cauza restricţiilor COVID-19.

Planurile de nuntă, ținute secret

Oaspeţii au fost invitaţi în ultima clipă la ceremonia din centrul Londrei. Publicațiile britanice au spus că nici membrii cu funcţii importante în cabinetul lui Johnson nu ştiau de planurile de nuntă. Catedrala a fost închisă brusc la ora 13.30, ora locală, iar mireasa a sosit 30 de minute mai târziu într-o limuzină, într-o rochie albă lungă, fără voal.

Johnson și partenera lui de viață aşteptau de mai multe luni să se căsătorească după ce planurile lor iniţiale de nuntă au fost amânate anul trecut de pandemie. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019 şi are un băieţel de un an, Wilfred.

Boris Johnson a mai fost căsătorit de două ori anterior. A avut patru copii cu soţia sa anterioară, avocata Marina Wheeler, înainte ca aceştia să se despartă în 2018. Se crede că are şi o fiică născută dintr-o aventură.

El este al doilea prim-ministru britanic care s-a căsătorit în timpul mandatului său, primul fiind Robert Jenkinson în 1822.

author avatar
Andreea Vlad
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger