AcasăȘTIRI EXTERNEBombardierele nucleare americane au ruginit! „Avioanele Apocalipsei”, într-o stare deplorabilă (FOTO &...

Bombardierele nucleare americane au ruginit! „Avioanele Apocalipsei”, într-o stare deplorabilă (FOTO & VIDEO)

„Avioanele Apocalipsei” ale americanilor au ajuns într-o stare deplorabilă! Imaginile cu E-6B au stârnit îngrijorare. U.S. Navy E-6B Mercury şi-a făcut „apariţia” cu ceea ce părea a fi o vopsea foarte îmbătrânită.

E-6B-urile Marinei sunt așa-numitele „avioane ale Apocalipsei”, care servesc ca posturi de comandă aeropurtate.

De ce au ruginit avioanele?

Aeste aparate de zbor sunt avioanele de descurajare nucleară a Americii. În trecut, navele marinei militare au atras adesea atenția din cauza ruginii și a altor deteriorări grave ale vopselelor lor. Cu toate acestea, uzura operațională similară nu pare a fi ceea ce s-a întâmplat cu acest E-6B.

„Vopseaua de pe aeronava E-6B 164387 nu are aderență”, a declarat pentru The War Zone Biroul de programe de comandă, control și comunicații strategice aeropurtate (PMA-271) al Naval Air Systems Command (NAVAIR), ca răspuns la întrebările noastre despre acest Mercur.

Imaginea cu avionul ruginit este AICI.

Au garantat că aeronava rămâne funcţională

Altfel zis, de pe Avioanele Apocalipsei cade vopseaua.

„Investigăm această problemă și o soluție adecvată, dar aeronava rămâne pe deplin capabilă de misiune și continuă să susțină toate sarcinile atribuite”, au mai zis responsabilii.

Menținerea unui număr suficient de E-6B care au la bază avioane de linie Boeing 707 operaționale în orice moment este esențială pentru poziția de descurajare nucleară a SUA.

Prin aceste avioane sunt transmise ordinele de efectuare a loviturilor nucleare, cunoscute și sub numele de mesaje de acțiune de urgență (EAM), în cazul în care ar apărea vreodată necesitatea.

Forțele Aeriene dispun și de patru avioane mai mari E-4B Nightwatch pe platforma Boeing 747, cunoscute și sub numele de Centre Naționale de Operațiuni Aeropurtate (NAOC), cu capacități de comandă și control nuclear.

author avatar
Andrei Ștefan
1.088 afisari

9 COMENTARII

  1. Și care ar fi soluția? Să fie provocat un nou război mondial în care, prin folosirea armei nucleare, să fie vopsite cu sânge?

  2. TOTUL A DEVENIT RUGINIT IN AMERICA CHIAR SI BIDEN !,CU OCAZIA RAZBOIULUI DIN UCRAINA AU SCAPAT DE CELE MAI MULTE RUGINITURI DIN ARMATA SI DIN STOCURILE DE SIGURANTA, BOMBARDIERELE ERAU CU RAZA LUNGA SI ATUNCI ABIA II INFURIA PE RUSI !!

  3. In America, cel mai grav este ca a ruginit democrația și unitatea Statului american. US e aproape de un război civil și i-a lăsat cu izmenele în vine pe toți idioții care se credeau în parteneriat strategic cu amerlocii. Germanii, lăsați fără gaze de amerloci, fac salamalecuri rușilor prin recunoașterea crimelor de la asediul Stalingradului iar aceștia, rusii, defilează {sau vor defila} prin Europa de Est! Cine a fost deștept, vezi Orban, a anticipat ce se întâmplă acum, prostii au jucat totul pe o carte…..

  4. De ce asa zisa Europa democratica sustine regimul fascist de la Kiev unde drepturile minoritatilor nu exista, unde nu sunt partide de opozitie, unde coruptie este cat casa……hai scremeti-va sa-mi explicati ?!

  5. Cine sa bazat pe Amerlicca a fost naiv si nu avut inspiratie politica si economica ,cel mai cistigat din europa este Victor Orban si in general politica Ungariei ,Rusia este in acest moment economia nr 1 a Europei si nr 6 mondial ,iar viitorul este Asia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger