AcasăȘTIRI EXTERNEBOMBĂ: directorul CIA, consilierul lui Obama și Noam Chomsky, în vizită la...

BOMBĂ: directorul CIA, consilierul lui Obama și Noam Chomsky, în vizită la Jeffrey Epstein!

jeffrey epstein

The Wall Street Journal a publicat o dezvăluire legată de rețeaua de prostituție dezvoltată de magnatul Jeffrey Epstein.

Bărbatul judecat pentru proxenetism, trafic de persoane și pedofilie ar fi avut legături cu actualul director al CIA, William Burns, și cu consilierul lui Obama de la Casa Albă, Kathryn Ruemmler.

Au pus mâna pe e-mailuri și întâlniri programate

Jurnaliştii au reuşit să pună mâna pe documentele ce conțin e-mailuri și întâlniri programate cu actualul director CIA William Burns, președintele Colegiului Bard, Leon Botstein, consilierul lui Obama de la Casa Albă Kathryn Ruemmler și profesorul Noam Chomsky.

Scopul întâlnirilor nu a fost însă dezvăluit în seria de documente obținute de The Wall Street Journal, publicate recent.

De ce avea nevoie CIA de Epstein?

Burns, care este directorul CIA din 2021 sub președintele Joe Biden, s-a întâlnit cu Epstein în urmă cu un deceniu, când la acel moment Burns se pregătea să părăsească serviciul guvernamental.

Documentele care conțin calendarul privat au dezvăluit că William Burns, care l-a vizitat pe Epstein la Washington și a mers o dată la casa lui din Manhattan, a avut întâlniri programate cu el în anul 2014.

Kathryn Ruemmler, care a fost consilier la Casa Albă în administrația Obama și s-a alăturat Goldman Sachs Group Inc. în 2020, a avut zeci de întâlniri planificate cu Epstein.

Reamintim că, în 2019, procurorii l-au pus sub acuzare și l-au arestat pe Jeffrey Epstein. Acesta a murit în celula sa din închisoarea federală, în timp ce aștepta să fie judecat pentru ultimele acuzații de abuz sexual și proxenetism.

author avatar
Andrei Ștefan