AcasăȘTIRI EXTERNEBOMBA a explodat: parlamentar, implicat în răspândirea de certificate verzi FALSE!

BOMBA a explodat: parlamentar, implicat în răspândirea de certificate verzi FALSE!

certificat-covidBOMBA a explodat: parlamentar, implicat în răspândirea de certificate verzi FALSE!

O investigaţie jurnalistică a scos la suprafaţă un caz foarte grav: un parlamentar a fost implicat într-o schemă care vindea certificate de vaccinare anti-Covid false. S-a întâmplat la vecinii bulgari.

Parlamentarul Veliciko Georgiev, membru al Frontului Naționalist pentru Salvarea Bulgariei (FNSB), a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce oferea explicații despre modul în care funcționează schema, afirmând că nu există riscul de a fi prins.

Pasibil să i se ridice imunitatea?

La fel ca în România, parlamentarii bulgari beneficiază de imunitate față de anchetele penale însă este așteptat ca procurorul general al Bulgariei să ceară Comisiei Electorale Centrale să îi ridice imunitatea alesului.

Trei certificate de vaccinare valide au fost emise prin intermedierea sa, fără ca persoanele care le-au primit să fie nevoite măcar să se deplaseze la medic. Dozele de vaccin anti-Covid menționate pe certificate au fost apoi distruse.

În România, certificatul se vinde pe Facebook

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti a reclamat, miercuri, că există grupuri de Facebook care vând certificate verzi COVID-19.

Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva”, a transmis medicul, precizând că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi a demarat o anchetă.

Există nişte grupuri pe Facebook care vând certificate Covid. Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva. Vă anunţ că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi va acţiona repede”, a scris, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu.

author avatar
Andrei Ștefan
751 afisari

2 COMENTARII

  1. Bravo, bai Georgiev, da-le teapa la politaii aia bulgari si romani, sa ramana toti cu ochii in soare !! Ha ha ha 🙂 Lasa, ca oricum, la romanasii dublu vaxxinati in cap, din aia 5 milioane ai lui Matu, cam 2 milioane sunt cu hartii false, de ce crezi tu ca asa-zisele autoritati au pus batista pe tambal, cica nu sunt decat cativa, e clar ca sunt de ordinul milioanelor !! Bai Georgiev, diversifica si tu oferta, si mai ales retelele de distributie, tu nu ai auzit de deep web, si din astea, te-ai nascut ieri ? Ha ha ha 🙂 Haideti, cobailor micuti si pufosi, dar mai ales docili si dresati, dar si prosti, avem niste poduri de vanzare in Sofia, nu sunt sumpoe deloc, si nici nu makane !! Ha ha ha 🙂 Respect etern rebelilor din Bulgaria si Romania, ultimele oaze de libertate din Europa decazuta dementa decadenta si atee !! Blestemat sa fie omul care are incredere in alt om, vine urgia cea mare, iar cobaii carne de tun o sa vada acum pe drakul, la propriu, nu la figurat !! Hai, alinierea cobailor, la doxa 3 in cap, ca la Auschwitz, unul sa nu comenteze, ca vine marele bostan de Matu, si va da la toti cate un cap in gura, in loc de autograf !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai cobailor ca existati, diplomele de idioti utili le veti primi cu totii, dar mai incolo, post-mortem !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger