AcasăȘTIRI EXTERNEBolsonaro e distrus! Ce i-au descoperit medicii în plămâni, după ce s-a...

Bolsonaro e distrus! Ce i-au descoperit medicii în plămâni, după ce s-a vindecat de Covid-19. Au rămas fără cuvinte!

Jair Bolsonaro

Președintele brazilian Jair Bolsonaro spune că are „mucegai” în plămâni. Acesta a declarat, joi, că urmează un tratament cu antibiotice din cauza unei infecții pe care a dobândit-o recent și care l-a făcut să se simtă slăbit, informează Reuters.

Numai ce am făcut un test de sânge. Ieri mă simțeam slăbit. Au descoperit că am o infecție. Acum mă tratez cu antibiotice”, a afirmat el, într-un videoclip live. „După 20 de zile petrecute în casă, am alte probleme. Am mucegai în plămâni”, a spus el, referindu-se la cele aproape trei săptămâni petrecute la reședința prezidențială. Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 7 iulie după luni în care a ignorat regulile de siguranță. Sâmbăta trecută, președintele brazilian a fost testat negativ.

Deși starea de sănătate e precară, președintele Braziliei a spus că va merge, vineri, în vizită în sudul statului Rio Grande do Sul.

Prima Doamnă a Braziliei, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

La doar câteva zile după ce Bolsonaro a spus că s-a vindecat de Covid-19, soția acestuia, Michelle, a primit rezultate pozitive. „Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost testată pozitiv pentru Covid-19 joi. Ea este în stare bună și va urma toate protocoalele stabilite”, a spus șeful statului, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

Prima doamnă a fost văzută ultima dată în public miercuri după-amiază, când a participat la un eveniment oficial la Brasilia alături de soțul său. Michelle Bolsonaro, în vârstă de 38 de ani, este a treia soție a lui Jair Bolsonaro.

Cu doar câteva ore înainte de acest anunț, ministrul Științei și tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a spus că testul său este pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro care a fost diagnosticat cu boala Covid-19.

author avatar
Andreea Vlad