AcasăȘTIRI EXTERNEBLACKOUT în Ucraina! Pene masive de curent în mai multe regiuni. Ce...

BLACKOUT în Ucraina! Pene masive de curent în mai multe regiuni. Ce au făcut rușii

panaBlackout în România. Scenariul NEGRU s-a întâmplat! Oraşul ce a rămas în BEZNĂ

Regiuni întregi din estul Ucrainei erau afectate duminică seara de întreruperi masive de curent, în urma unor lovituri aeriene rusești, după cum au anunțat mai mulți oficiali ucraineni.

Harkov, al doilea cel mai mare oraș al Ucrainei, a rămas fără electricitate duminică seară.

Infrastructuri civile, atacate cu rachete

Din acest motiv nu era nici apă în oraș, pentru că pompele nu funcționează, a informat primarul localității.

Responsabili din regiunile Harkov, Doneţk și Sumî (est) sau Dnipropetrovsk (centru) au difuzat pe reţelele sociale comunicate în care informează despre astfel de întreruperi.

Forțele ruse ar fi lovit duminică, 11 septembrie, infrastructura energetică din regiunea centrală ucraineană Dnipropetrovsk, întrerupând alimentarea cu energie electrică în mai multe orașe, a anunțat și guvernatorul acestei regiuni, Valentin Reznicenko, potrivit Reuters.

Autorităţile din regiunile Sumî, Dnipropetrovsk şi Poltava au anunţat apoi că alimentarea cu curent electric a fost complet restabilită.

author avatar
Andreea Vlad
601 afisari

11 COMENTARII

  1. Ups, tovarusul Putin si-a scos manusile… joaca s-a terminat, urmeaza Razboiul! Vin vremuri grele…

    • Anonim, întreaga lume civilizata detesta Rusia. Ce câștiga Puțin, când ar fi putut sa aibă relații economice in avantajul tuturor? Europa va suferii dar pierderile Rusiei vor fi incomparabil mai mari, inclusiv ale rușilor de rand

  2. ha, ha, hahahah lovesc si ei unde pot adica in civili, ce poti face cand ai armata (a doua a lumii) doar pe hartie si in 6 luni o iei pe coja de doua ori, isi arata si ei muschii

  3. Ăsta e doar un avertisment. Rușii au Ucraina în mână, în orice moment, de vreme ce tot ei o alimentează cu gaz și petrol, exclusiv, iar producerea de curent și rețelele sunt tot la mila lor. Tre’ să fii prost-grămadă și spălat pe creier ca să crezi că Ucraina are vreo șansă, oricât de tare ar inarma-o tabăra americană.

    • Ok, buna remarca …. vad ca sclipesti de inteligenta, dar totusi de ce este nevoie de rachete si soldati nu era mai simplu intreruperea livrarilor de gaz, petrol si curent daca depind exclusiv de Putin?????

  4. Singura cale de a invinge Rusia sunt actiunile subversive multiple desfasurate pe teritoriul rus si pornite din statele din jurul acesteia (Rusia este inconjurata de baze americane/NATO, mai putin in China si Mongolia).

  5. Cu cât tine mau mult acest război, cu arat mai mult se îmbogățește America divrusia ,iar Europa rămâne în kuru gol rău de tot ,eu nu am încredere nici în americani nici în rusi

  6. Daca sunteti rusofili, de ce folositi englezismul BLACKOUT si nu затемнение ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger