AcasăȘTIRI EXTERNEBiserica ce a trimis un mesaj agresiv: „Păcătoșii care NU se vaccinează...

Biserica ce a trimis un mesaj agresiv: „Păcătoșii care NU se vaccinează împotriva COVID-19 să se căiască pentru tot restul vieții”

IlarionBiserica ce a trimis un mesaj agresiv: „Păcătoșii care NU se vaccinează împotriva COVID-19 să se căiască pentru tot restul vieții"

Biserică Ortodoxă a Rusiei este, clar, de partea vaccinului. Preoţii încurajează vaccinarea poporului condus de Putin şi chiar a transmis un mesaj agresiv. Înalţii prelaţi i-au admonestat pe rezidenţii din această ţară care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19, spunând că aceste persoane sunt “păcătoşi care trebuie să se căiască pentru tot restul vieţii lor”.

Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a îndemnat pe credincioşii ruşi să se vaccineze împotriva noului coronavirus, după ce alte 24.353 de cazuri au fost confirmate luni, inclusiv 6.557 la Moscova, în urma cărora bilanţul oficial la nivelul întregii ţări a ajuns la 5.635.294 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei.

Mitropolitul Ilarion, categoric împotriva „păcătoşilor”

Văd în fiecare zi astfel de situaţii, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze – sau apropiaţi ai lor – şi au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane”, a mai spus mitropolitul Ilarion.

Păcatul apare atunci când te gândeşti doar la tine, nu şi la o altă persoană”, a mai adăugat înaltul ierarh.

Câţi morţi reali de Covid-19 are Rusia?

Grupul guvernamental de lucru pentru combaterea pandemiei din Rusia a anunţat că alte 654 de persoane au murit din cauze asociate noului coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total al deceselor raportate la nivel naţional a urcat la 138.579.

Agenţia federală pentru statistică din Rusia ţine un registru separat al deceselor şi afirmă că Rusia a înregistrat aproximativ 270.000 de decese asociate COVID-19 din aprilie 2020 până în aprilie 2021.

author avatar
Andrei Ștefan
481 afisari

13 COMENTARII

  1. Scrie, tuto, scrie! Ev după Matei, versetul 14:3. Și mai găsești și în „Corinteni”, versetul 12:6.
    Dacă scria în biblie ca în viata de pe pământ sa alu pi gus ca mai apoi în rai sa ai prioritate sa îi faci una bucată fel A ție la ciocanul său vânjos-dionosiac… mulți, da’ pro…!

  2. Asta daca e sa mai credem ce scrie presa din Romania.O presa care ne minte si cu buletinul meteo nu cred sa mai aiba vreo credibilitate.

    • Ti s-a făcut și ție de o d’aia cum lua psd?! Sau asa te speli tu pe dinți.. când ma vezi sa nu uiți sa ma pupi în cur, dragule….

  3. Credeti ca preoții bisericii Ortodoxe ruse au dat examenele pe care un medic le trece? Imbecili verosi sunt peste tot…

  4. Bai, cenzorule, daca te mai bagam inco o data undeva, sigur o sa poti sa iesi singur afara, da, sa nu avem apoi discutii !! 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  5. O sa vedeti voi pe drakul acum, rusilor, bai trogloditilor, vine virusul chinezesc si va mananca pe toti !! 🙂 Davai ceas, bai tarule dus cu capul 🙂 Fugiti in Siberia, cat mai puteti, acolo nu vine dupa voi virusul chinezesc !! Ha ha ha 🙂 Covid Macht Frei, bai rusnacilor, o sa vina americanii sa va salveze, din nou 🙂

  6. fiecare confesiune are si lupul imbracat cu blana de oaie care implineste cuvintele Scripturii ca in vremurile ultime multi profeti mincinosi vor vorbi in numele religiei!!!!!!!!!!!

  7. Poti sa precizezi când i-au salvat americanii pe ruși? Dar pe români? Cine a scris cartea de istorie pe care o răsfoiești ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger