AcasăȘTIRI EXTERNEBill Gates spune când se va sfârși pandemia Covid-19. Ce ne așteaptă...

Bill Gates spune când se va sfârși pandemia Covid-19. Ce ne așteaptă anul viitor

Bill Gates spune când se va sfârși pandemia Covid-19. Ce ne așteaptă anul viitor

Bill Gates spune că decesele din cauza Covid-19 ar putea scădea la nivelul gripei până la jumătatea anului 2022.

Ratele de decese și infecțări cu Covid-19 ar putea scădea sub nivelul gripei sezoniere până la jumătatea anului viitor, presupunând că noi variante periculoase nu vor apărea între timp, a spus Bill Gates.

„Vom fi limitați doar de logistică și cerere de vaccinuri”

Constrângerile privind vaccinarea lumii împotriva Covid-19 se vor schimba anul viitor, a apreciat miliardarul american.

Între imunitatea naturală și vaccinală și tratamentele orale emergente, „rata mortalității și rata infectărilor ar trebui să scadă destul de dramatic”, a declarat fondatorul miliardar al Microsoft Corp., joi, 18 noiembrie, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Constrângerile privind vaccinarea lumii împotriva Covid-19 se vor schimba anul viitor, a spus Gates, pe măsură ce problemele de aprovizionare sunt rezolvate și înlocuite cu întrebări despre cum să fie acestea distribuite logistic.

„Vaccinurile sunt o veste foarte bună, iar constrângerile de aprovizionare vor fi rezolvate în mare măsură pe măsură ce ieșim din prima parte a anului viitor, așa că vom fi limitați doar de logistică și cerere”, a spus Gates într-un interviu virtual cu Bloomberg, scrie Gulf News.

Gates spune că nu este clar în multe țări care va fi nivelul cererii, mai ales în locuri precum Africa subsahariană. El a adăugat că lumea ar trebui să depună eforturi pentru a eradica gripa, de asemenea, pentru a reduce amenințările viitoarelor pandemii.

 

author avatar
Tudor Borcea
695 afisari

4 COMENTARII

  1. Vezi ti ba de garajull tau ca acum te aii facut expert in pandemii si vaccinuri ca daca toti expettii de care spun astia e ca tine e clar ca ce se intampla pleaca de la fake!!!

  2. Cum sa nu fie o veste bună vaccinurile când îți intră în buzunar o mie de dolari pe secundă.

  3. Un mic vaccin in fiecare an…ori 6 miliadre de oameni…imi asigur existenta mea..si a marii familii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger