AcasăCORONAVIRUSBill Gates spulberă speranțele elevilor: Când ar putea fi redeschise școlile -...

Bill Gates spulberă speranțele elevilor: Când ar putea fi redeschise școlile – VIDEO

Bill Gates spulberă speranțele elevilor: Când ar putea fi redeschise școlileBill Gates spulberă speranțele elevilor: Când ar putea fi redeschise școlile / Foto: CNBC

Milionarul Bill Gates face o previziune sumbră precizând că școlile ar putea fi închise până în anul 2021 în contextul pandmeiei de coronavirus, în timp ce autoritățile din România nu pot pune punctul pe „i” și să prezinte un scenariu funcțional prin care elevii vor putea merge la școală în condiții sigure.

Fondatorul Microsoft a explicat într-un interviu că ar putea fi nevoie de „un număr incredibil de mare” de doze de vaccin pentru ca virusul să fie eliminat și astfel lucrurile să revină la normal.

În plus, acesta a susținut că modul în care președintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump a gestionat pandemia a fost „o greșeală uriașă”.

Previziunea sumbră a lui Bill Gates: Școlile ar putea fi redeschise în 2021

Miliardarul, care consideră că măsurile de distanțare socială au fost și vor fi eficiente în combaterea pandemiei, a atras atenția asupra redeschiderii școlilor precizând că până în anul 2021 s-ar putea ca modul de desfășurare a orelor să nu revină la normal.

„După decese, închiderea școlilor ar fi un cost foarte mare pentru noi. În prezent, școlile centrale nu au resurse pentru cursuri online, iar școlile private și cele din suburbii se descurcă mult mai bine la capitolul acesta”, a punctat Bill Gates.

„Deschiderea barurilor în contextul susținerii economiei versus riscul de infectare. O mulțime de strategii de acest fel au fost greșite”, a completat acesta referitor la măsurile luate de Guvernul american.

Miliardarul a făcut câteva precizări și despre teoriile conspiraționiste construite în jurul său și a declarațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

„Nu, nu este nicio legătură între vaccin și vreun dispozitiv de urmărire. Nu există și nu înțeleg de unde a apărut teoria asta”, a spus afaceristul, fiind întrebat despre teoriile conspirației dezvoltate în jurul numelui său.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger