AcasăȘTIRI EXTERNEBill Gates finanțează dezvoltarea unor tratamente şi vaccinuri ieftine antiCOVID. Suma impresionantă...

Bill Gates finanțează dezvoltarea unor tratamente şi vaccinuri ieftine antiCOVID. Suma impresionantă donată

Fundaţia GatesBill Gates donează încă 250 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor tratamente şi vaccinuri ieftine anti-COVID

Fundaţia înfiinţată de Bill Gates şi soţia lui, Melinda, se implică tot mai profund în eforturile specialiştilor de a dezvolta tratamente şi vaccinuri anti-COVID.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii îşi doreşte ca experţii să găsească soluţii ieftine împotriva pandemiei, cu scopul ca aceste tratamente să devină accesibile populaţiei de masă. Pentru asta, a donat încă 250 de milioane de dolari.

Fundaţia Gates a ajuns la un total al donaţiilor de 1,75 miliarde de dolari

Astfel, sprijinul financiar al lui Bill Gates şi al soţiei lui a ajuns la 1,75 miliarde de dolari. Melinda Gates a declarat pentru Yahoo Finance că o bună parte din fonduri vor merge către ţările subdezvoltate.

Ţelul principal este să ne asigurăm că vaccinurile merg spre statele cu venituri mici şi medii. Aşa că o parte din suma pe care am donat-o va fi folosită pentru procurarea a 200 de milioane de doze de vaccin şi 120 de milioane de teste rapide pentru ţările cu venituri mici şi medii”, a spus Gates.

Organizaţia Internaţională a Muncii a declarat recent să rata de sărăcie din rândurile angajaţilor informali care locuiesc în ţări subdezvoltate a crescut cu circa 56% în prima lună a pandemiei. Doar în Africa, rata a înregistrat o creştere de 62%.

Eradicarea sărăciei este imposibilă?

Pe măsură ce coronavirusul se răspândeşte de-a lungul ţărilor dezvoltate, eradicarea sărăciei extreme, care afectează 680 de milioane de oameni, pare complet utopică”, sunt rezultatele unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite din octombrie.

Organizaţia People’s Vaccine Alliance a anunţat că naţiunile bogate au rezervat şi cumpărat destule doze de vaccin anti-COVID-19 pentru a-şi vaccina întreaga populaţie de trei ori până la finalul anului viitor, în timp ce în ţările sărace ajung doze pentru numai 10% din populaţie.

author avatar
Andrei Ștefan
281 afisari

3 COMENTARII

  1. Niște ” ziarici ” jalnici ling în koor, cu sete, doi criminali și psihopați, Biluță și nevasta. Bă, putori împuțite! Aveți și voi puțină șira spinării?

  2. Șopârlanul de Gates să și-o implice profund lui. Nu vă mai uitați în gura lui, ca e dirijat 100% de oculta mondiala.

  3. Ziaristi de tot kkatul lingeti curu cui va da un sfant.Rame fara coloana vertebrala, va tarati ca retardatii unde apare o chiftea pe masa. Nu aveti cultura, nu aveti barbatie, nu aveti iubire de neam sau popor..mancati kkat cu vaccinul vostru si cu psihopatii planetei..crezand ca o sa lingeti laba lor. ANDREI STEFAN sau cum satana te-o fi chemand, sa te bata Dumnezeu de stricaciune si prostia cu care te-a adus muma ta pe lume. Esti un impotent si o rama si bine ar fi sa iti iei tu o pedeapsa de la Dumnezeu pentru pledoaria ta cu vaccinatul…de sa nu vezi lumina soarelui decat din pat. Loaze de 2 parale ca tine merita balamucul pe veci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger