AcasăȘTIRI EXTERNEBig Pharma, încolțită la Davos. Directorul Pfizer, Albert Bourla, refuză să le...

Big Pharma, încolțită la Davos. Directorul Pfizer, Albert Bourla, refuză să le răspundă jurnaliștilor – VIDEO

Big Pharma, încolțită la Davos. Directorul Pfizer, Albert Bourla, refuză să le răspundă jurnaliștilor - VIDEO / Foto: printscereen

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a suportat o avanalșă de întrebări incomode din partea jurnalișltilor, în timp ce se afla la Davos, unde participă la lucrările Forumului Mondial Economic din stațiunea elvețiană.

În martie 2020, Organizația Mondială a Sănătății a declarat Covid-19 o pandemie globală. Până în decembrie, vaccinurile au fost puse la dispoziția publicului. De atunci, și din diverse motive, milioane de oameni din întreaga lume au ridicat întrebări cu privire la aceste vaccinuri.

„Mulțumesc foarte mult” și „o zi bună”

„Mass-media mainstream neglijează adesea aceste îngrijorări, considerându-le conspirații, refuzând să pună aceste întrebări dificile directorilor executivi ai companiilor farmaceutice, care cumpără spațiu publicitar în programele de știri mainstream”, estimează Rebel News.

Acesta este motivul pentru care echipa Rebel News se află la Davos, în Elveția, în această săptămână, acoperind summitul anual al Forumului Economic Mondial – pentru a putea pune întrebările dificile pe care alții nu pot sau nu vor să le pună.

Echipa a reușit să îl surprindă pe directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, pe străzile din Davos, unde a pus întrebările la care oamenii din întreaga lume doresc să primească răspuns.

Iată toate întrebările pe care jurnaliștii i le-au pus lui Bourla, ale cărui singure răspunsuri au fost „mulțumesc foarte mult” și „o zi bună”.

 

Când ați aflat că vaccinurile nu au oprit transmiterea?

Cât timp ați știut asta fără să o spuneți public?

De ce ați ținut secret faptul că vaccinul dumneavoastră nu a oprit transmiterea?

Ați spus că a fost 100% eficient, apoi 90% și 80%, apoi 70% – dar acum știm că vaccinurile nu opresc transmiterea. De ce ați ținut secret acest lucru?

Este timpul să vă cereți scuze opiniei publice mondiale? Să restituiți banii țărilor care și-au investit toți banii într-un vaccin care nu funcționează?

Vă este rușine de ceea ce ați făcut în ultimii doi ani?

Sunteți mândru de ceea ce ați făcut în ultimii ani?

Ați făcut milioane pe seama mijloacelor de trai ale oamenilor, cum vă simțiți să mergeți pe străzi ca milionar pe seama oamenilor obișnuiți de acasă, din Australia, Anglia și Canada?

La ce vă gândiți pe iahtul dumneavoastră? La ce vă gândiți în avionul dumneavoastră privat?

Sunteți îngrijorat de răspunderea pentru aceste produse?

Sunteți îngrijorat de miocardită?

Dar de morțile subite?

Ce aveți de spus despre tinerii care mor în fiecare zi din cauza atacurilor de cord?

De ce nu vreți să răspundeți la aceste întrebări de bază? Nu vă cereți scuze?

Credeți că ar trebui să fiți acuzat penal pentru comportamentul la care ați luat parte?

Câți bani ați făcut personal de pe urma vaccinului?

De câte vaccinuri credeți că va fi nevoie pentru a fi suficient de mulțumit de câștigurile dvs.?

Cu cine v-ați întâlnit aici în secret?

Vei dezvălui cu cine v-ați întâlnit?

Cui ați plătit comisioane?

În trecut, Pfizer a plătit amenzi în valoare de 2,3 miliarde de dolari pentru marketing înșelător. V-ați mai angajat în același comportament?

Sunteți cercetat, ca și înainte, pentru marketing înșelător?

Dacă orice alt produs din lume nu funcționează așa cum a fost promis, primești o rambursare. Nu ar trebui să rambursați țările care plătesc miliarde de dolari pentru vaccinul dumneavoastră ineficient?

Obișnuiți să vorbiți doar cu mass-media simpatizante, de aceea nu știți să răspundeți la întrebări?

Ursula von de Leyen, legături tulburi cu Bourla

Reamintim că eurodeputații care conduc comisia Covid-19, au decis săptămâna trecută îi ceară președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, să se prezinte public în fața lor pentru a fi interogată cu privire la rolul ei în negocierea celui de-al treilea contract semnat cu Pfizer în timpul pandemiei, în mai 2021, un giga-contract de 35 de miliarde de euro care va domina portofoliul de vaccinuri al UE până la sfârșitul anului 2023.

Preeședinta comisiei, eurodeputata belgiană Kathleen Van Brempt, a justificat dreptul Parlamentului de a „obține o transparență totală asupra modalităților acestei cheltuieli și a negocierilor preliminare care au condus la aceasta”.

Parlamentarii nu l-au luat în vizor doar pe președintele Comisiei, ci și-au anunțat și intenția de a revoca privilegiile de acces ale Pfizer la Parlamentul European. Reprezentanților companiei farmaceutice americane și directorului său general, Albert Bourla, li s-ar putea refuza în curând accesul în Parlamentul European, așa cum a fost cazul altui caz din Big Pharma, Monsanto, în 2017.

Ursula von der Leyen este acuzată de lipsă de transparență după ce, în aprilie 2021, un articol din New York Times a relatat că aceasta ar fi schimbat mesaje text cu Albert Bourla, șeful Pfizer, în cadrul negocierilor pentru contractul de cumpărare a vaccinurilor Covid-19.

Executivul UE, care era însărcinat cu negocierea achizițiilor de vaccinuri în numele statelor membre, a fost de acord să-i trimită trei documente (un e-mail, o scrisoare și un comunicat de presă), dar niciun mesaj text. Comisia a declarat că nu are nicio înregistrare a acestor mesaje, susținând că mesajele text nu sunt destinate a fi păstrate și nu fac obiectul normelor de transparență ale instituțiilor UE din 2001.

Comisia nu vrea acces public la documente

Într-un răspuns la ancheta ombudsmanului european, Emily O’Reilly, Comisia a declarat că mesajele sunt „prin natura lor, documente de scurtă durată, care în principiu nu conțin informații importante despre politicile, activitățile și deciziile Comisiei”.

Pentru O’Reilly, dimpotrivă, „este clar” că mesajele SMS „intră în sfera de aplicare a legislației UE privind accesul public la documente” și că „publicul poate avea acces la ele dacă acestea privesc activitatea instituției”. Ea a cerut administrației UE să își schimbe practicile de păstrare a documentelor pentru a ține cont de „mijloacele moderne de comunicare”.

„Nu s-a încercat să se identifice dacă mesajele text în cauză există sau nu. Acest lucru nu corespunde așteptărilor de transparență”, a criticat Emily O’Reilly. Aspecte cheie ale contractelor cu laboratoarele pentru achiziționarea de vaccinuri, inclusiv prețurile, au fost ținute confidențiale, ceea ce a fost criticat de către deputați și ONG-uri.

author avatar
Tudor Borcea
1.544 afisari

13 COMENTARII

  1. Ahhh, o caraba din fundul gradinii direct in botul infect al sobolanului globalist !

  2. Tot mai mulți ziariști și medici ar trebuii sa I ia la șuturi cu întrebări și sa i încolțească pe acești globalisti sataniști

  3. „Jurnaliștii” care vorbesc singuri! E un exercițiu, cel puțin tâmpit, să pui întrebări pe stradă, pândind potențialul interlocutor. Nicio diferență față de fătucile dezorientate, care mai pândesc scoaterea câte unui pușcăriaș, căruia îi adresează întrebarea stupidă: „De ce ați făcut-o?” sau „Vă pare rău?” Cât despre lista de întrebări publicate, e idioțenia la puterea a doua: vorbesc siguri, dând iluzia că-și fac treaba. Nu și-o fac, doar o mimează!

    • Retardel, dacă nu ai fi tăpălăbar, ai realiza că ești waxer. Adică un handicapat perfect. burlă ăla de și-a bătut joc de toți cretinoizii ca tine, adică acei coba care s-au lăsat injectați cu dozele lor, sigur nu a stabilit și o conferință de presă. Nicicând, niciunde, niciodată.
      TĂPĂLĂBARE!

  4. Intalnirea miliardarilor lumii
    Ar trebui si o intalnire a saracilor lumii.Sa vedem care e mai tareee si mai mareeee

  5. Il doare in pu la pe asta de întrebările Ziariștilor. A nenorocit o lume iar in 2-3 ani va avea pe conștiința atâția morti, cat au murit in decursul războaielor in ultimii 2000 de ani, fara sa il deranjeze nimeni

    • Nu va avea nimic și pe nimeni pe conștiință. De ce zic asta?
      Pentru că nu are, nu a obligat pe nimeni și nu a garantat nimic, cobaii chiar au semnat bucuroși că nu au pretenții.

      ȘI MAI E UN LUCRU NEBĂGAT DE LUME ÎN SEAMĂ: AU MAI FOST RĂZBOAIE MARI, MONDIALE, CARE SĂ REGLEZE SPORUL HOMINIZILOR? NU!
      AU MAI FOST MOLIME CUM ERAU ÎN ALTE VREMURI CARE SĂ-I RĂREASCĂ PE BIPEZI? NU!

      Deci unii șmecheri și-au zis să forțeze mâna Mamei Naturi și să pună de-o selecție naturală. Și uite că hominizii au percutat. Acum urmează să vedem rezultatele. Care cum mai rămâne pe Terra.

  6. Jegul ásta,ne pune pieles in bát!
    Criminalii,asasinii ca el in ziua de azi ,sant pusi la rang de cinste si nu platesc pt ce fac!
    Lucrarea lui satán in apogeu!

  7. nu parea incoltit porcul . nici cu scuze pe care le asteapta doar fraerii , cu ani grei de puscarie si despagubiri de miliarde .

  8. Criminalul trebuie despielitat si pus la sare. Iar banii dati pe vaccinurile ucigase trebuie recuperati, plus despagubiri pentru toti cei afectati de vaccinuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger