AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, eclipsat de Obama la Casa Albă / VIDEO cu umilința...

Joe Biden, eclipsat de Obama la Casa Albă / VIDEO cu umilința la care a fost supus președintele SUA

Biden, eclipsat de Obama la Casa Albă / Lovitură de grație pentru președintele SUA

Barack Obama a revenit marți la Casa Albă pentru prima dată din 2017, invitat de Joe Biden, să vorbească despre un subiect care le este drag amândorura, accesul la asistență medicală în SUA, cunoscut și sub denumirea „Obamacare”. 

Așa cum era de așteptat, fostul președinte și actualul s-au întrecut în glume și complicitate, aducând la viață, într-un mod aproape deranjant uneori, vremea în care Barack Obama era președinte și Joe Biden al doilea.

„Domnule vicepreședinte Biden”

Recuperat de la Covid-19, Obama (60 de ani)  și-a început astfel discursul cu un „domnule vicepreședinte Biden”, declanșând râsul audienței cu aceast fals derapaj. Iar Biden (79 de ani) și-a început propriile declarații cu „numele meu este Joe Biden și sunt vicepreședintele lui Barack Obama”, înainte de a da asigurări, nostalgic, că prezența celui din urmă i-a amintit de „vremurile bune”.

Cei doi au luat prânzul împreună marți – așa cum făceau când Barack Obama era președinte, o dată pe săptămână, și așa cum face acum Joe Biden cu vicepreședintele Kamala Harris. „Nu mai știam cine trebuie să stea și unde”, a glumit actualul șef al statului. „Este bine să fiu înapoi la Casa Albă”, a spus Barack Obama, care nu mai pusese niciodată piciorul în celebra clădire, după ce i-a lăsat cheile lui Donald Trump.

Biden, pe topogan în sondaje

Însă fostul locatar al Casei Albe l-a eclipsat pe cel actual. În urma discursului său, Obama a fost văzut dând mâna cu fanii și colegii politicieni în camera de Est, în timp ce Biden – care este cel mai în vârstă președinte american în funcție – rătăcea prin jur cu o atitudine confuză.

Biden apare și stând în picioare, în spatele lui Obama și vicepreședintelui Kamala Harris – care strângeau mâinile invitaților – în timp ce se uita în jur și nimeni nu-i acorda nici o atenție, scrie Daily Mail.

Faptul că Obama a atras atenția asistenței nu trebuie să mire dat fiind faptul că fostul președinte a rămas extrem de popular în rândurile partidului său. Pe de altă parte, potrivit ultimelor sondaje, Biden are o rată de aprobare din partea populației de doar 39%.

Filmările de la ceremonie au generat numeroase reacții, unii comentatori afirmând că Biden este eclipsat de Obama și nu poate impune respect la Casa Albă.

author avatar
Tudor Borcea
1.373 afisari

4 COMENTARII

  1. Se vede cine conduce america. Multi nu stiu ca obama a inceput laboratoarele biologice in ucraina, a promovat lgbq in america si in toata lumea, cultura rasista americana probabil cel mai anti american presedinte

  2. Sigur la casa albă? Nu printr-un studio de film? Cam seamănă a serial tv destul de slab/prost.

  3. MOACE DE PRESEDINTI ADEVARATI,CORECTI SI PLACUTI DE POPOR..,AU FOST..
    REAGAN.CARTER,NIXON-pretenul lui ceausescu-FORD,OBAMA…SI ATAT.

    RESTUL….GIURUMELE,CIOTURI,CURVARI,URATI,SOIOSI-,
    kenedy,gagicarul cu monroe drogata,trompa,zmecherii bush=tufa-fufa,
    clinton-clitoris,TROMPA=excrocul de case si urat,cu gagica
    din slovenia-tara slava si amica cu rusia.

    HAI RSR,URSS,CHINA COMUNISTA,…TREI CULORI CUNOSC PE LUME-cel mai frumos imn,al nostru.

  4. ASTA AU ALES ASTA AU !,UN SENIL CARE NU-SI RECUNOASTE NICI NEPOTII !.
    DEMOCRATII CA SA FACA CE VOR SI-AU ALES O MOMAIE.L-ATI VAZUT IMPLETICINDUSE PE SCARILE AVIONULUI PREZIDENTIAL !,AL VEDETI ACUM CAND NIMENI NU-L BAGA IN SEAMA NICI KAMALA CARE V-ATI LAMURIT E TOT O NIMENI.
    IAR ASTORA LI SE INCHINA GRAMEZILE DE PUPINCURISTI !.
    E SFARSITUL LUMII !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger