AcasăȘTIRI EXTERNEBiden, gata să interzică armele de foc în America! Ce spune Constituția...

Biden, gata să interzică armele de foc în America! Ce spune Constituția SUA

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Biden semnat un ajutor colosal pentru Kiev / Suma este cât PIB-ul unor țări

„Ajunge, ajunge!”, a strigat preşedintele american Joe Biden după atacurile armate din Texas și Oklahoma, unde 25 de persoane și-au pierdut viața.

Liderul de la Casa Albă a cerut joi, 3 iunie, Congresului SUA să interzică armele de asalt, să extindă verificările de fond şi să implementeze alte măsuri de control al armelor de foc pentru a aborda seria de împuşcături în masă care au lovit Statele Unite, transmite USA Today.

Biden, discurs împotriva violenţei armate

„După Columbine, după Sandy Hook, după Charleston, după Orlando, după Las Vegas, după Parkland, nu s-a făcut nimic”, a spus Biden.

Vorbind de la Casa Albă, într-un discurs transmis în direct în prime-time, Biden a întrebat o ţară uimită de recentele împuşcături într-o şcoală din Texas, într-o băcănie din New York şi într-o clădire medicală din Oklahoma, de câte vieţi ar mai fi nevoie pentru a schimba legislaţia privind armele de foc în America.

„Pentru numele lui Dumnezeu, cât de mult mai mult carnagiu suntem dispuşi să acceptăm?” – JOE Biden

Biden a spus că, dacă Congresul nu poate interzice armele de asalt, atunci ar trebui să crească vârsta pentru achiziționarea acestor tipuri de arme de la 18 la 21 de ani.

Administrația Biden vrea să schimbe amendamentul din Constituția SUA

Președintele american Joe Biden a declarat oficial că administrația sa intenționează să introducă pe teritoriul federal așa-numitele „Red Flag Laws”. Aceste legi ar da efectiv guvernului federal al SUA puterea de a lipsi un cetățean de drepturile sale de a deține și de a purta arme de foc, dacă s-ar constata că el sau ea are „tendințe violente”.

Chiar dacă, din punct de vedere constituțional, fiecărui cetățean american îi este permis să dețină și să poarte arme de foc („[…] dreptul poporului de a deține și de a purta arme, nu va fi încălcat”), Administrația Biden vrea să impună o interdicție totală a vânzării și importul de arme de foc.

Pasul următor – confiscarea armelor de la populație – riscă să arunce SUA în război civil!

author avatar
Andreea Vlad
493 afisari

6 COMENTARII

  1. Andreea Vlad, progresistă mică ce ești, ești lobbystă pro bono sau te alegi și tu cu câțiva arginți extra-bonus?

  2. Are balta peste sunt milioane de ilegali pot naturaliza 1 mil pe an… Deci? La un stat asa mare si intins nu iti poate asigura statul securitatea deci portul de nagan nu va fi interzis ci restrictionat mai mult….varsta calibre detinere nr de cartuse etc etc . Credeti ca SUA e ciordistanul prost to dox balcanic?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger