AcasăȘTIRI EXTERNEBiden nu se mai poate controla: „Putin, fiu de c...ă!” - VIDEO

Biden nu se mai poate controla: „Putin, fiu de c…ă!” – VIDEO

sursa foto: X/ BlazeTV

Vorbe grele aruncate din direcția actualului lider de la Casa Albă la adresa președintelui rus, Vladimir Putin, recentele declarații ale lui Joe Biden ajungând să fie redate în presa din întreaga lume.

Președintele american Joe Biden a folosit un limbaj foarte dur referindu-se la omologul său rus, Vladimir Putin.

Afirmațiile lui Biden nu au fost, firește, trecute cu vederea.

Citiți și: Moștenirea lui Biden: arme nucleare în România și Polonia?!

„Ticălos nebun”

Joe Biden l-a calificat, miercuri, pe preşedintele rus Vladimir Putin drept un „ticălos nebun”, potrivit news.ro. S-a întâmplat în timpul unei întâlniri cu donatori ai Partidului Democrat la San Francisco, California, când șeful de la Casa Albă l-a atacat virulent şi pe rivalul său, fostul președinte american Donald Trump.

„Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul ăla nebun de Putin, mai sunt şi alţii, şi trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear, dar ameninţarea existenţială pentru omenire sunt schimbările climatice”, a declarat preşedintele democrat, într-un scurt discurs la care a participat un mic grup de jurnalişti, conform sursei citate.

Biden, în vârstă de 81 de ani, candidează pentru un al doilea mandat la președinția SUA.

În limba engleză, Joe Biden a folosit cele trei litere „SOB”, prescurtare de la expresia „son of a bitch”, o insultă ce poate fi tradusă prin „ticălos”, „nenorocit” sau chiar „fiu de căţea”.


L-a atacat și pe Trump: „„Dacă aş fi spus aşa ceva…”

Nici Trump n-a „scăpat” de criticile lui Biden. El l-a atacat pe fostul preşedinte Donald Trump – care va fi, cel mai probabil, adversarul său în noiembrie – cu referire la reacţia acestuia la moartea în închisoare a lui Alexei Navalnîi.

Republicanul a comparat problemele sale cu justiţia americană cu o persecuţie politică şi şi-a comparat soarta cu cea a opozantului rus.

„Dacă aş fi spus aşa ceva în faţa voastră acum 10 sau 15 ani, aţi fi crezut cu toţii că ar trebui să fiu internat cu forţa” a declarat Joe Biden.

Deja preşedintele american îl numise, în trecut, pe omologul său rus „măcelar” şi „criminal de război”.

Mai mult, vineri, acesta a promis că va anunţa sancţiuni „majore” împotriva Rusiei ca răspuns la moartea lui Alexei Navalnîi.

author avatar
Andrei Coman
620 afisari

2 COMENTARII

  1. Bideu, acest sclerozat imbecil nazist, ar trebui ca locul lui să fie la un azil de nebuni.

Comments are closed.

Zenville