AcasăȘTIRI EXTERNEBiden a picat din nou „testul” scărilor la urcarea în avionul Air...

Biden a picat din nou „testul” scărilor la urcarea în avionul Air Force One. Imagini cu momentul în care președintele s-a împiedicat – VIDEO

Președintele american s-a aflat din nou într-o situație neprevăzută, care nu le-a scăpat din atenție internauților. De această dată, la finalul vizitei sale în Polonia.

La plecarea din Varșovia, Joe Biden s-a împiedicat în timp ce urca, miercuri, scările spre avionul prezidențial. Imaginile s-au răspândit cu repeziciune pe rețelele de socializare.

Momentul a fost surprins în imagini

Din înregistrarea video distribuită pe Twitter se poate vedea că Biden (80 de ani) urcă scările cu destulă atenție. La un moment dat, când ajunge în partea superioară a platformei, se împiedică. Liderul american s-a redresat destul de rapid și și-a continuat drumul către ușa Air Force One. Până să urce în avion, Biden s-a oprit și a salutat, printr-un semn făcut cu mâna adresat celor care se aflau pe pista aeroportului.

Nu se știe exact ce anume s-a întâmplat de președintele american a ajuns să se împiedice. Casa Albă nu a comentat imediat, potrivit metro.co.uk. Rămâne de văzut dacă vor exista precizări oficiale asupra acestei situații.

Scările către avionul Air Force One par să fie o provocare pentru președintele american, și asta pentru că nu e prima oară când trece prin emoții în drumul spre ușa aeronavei prezidențiale. S-a întâmplat și în urmă cu aproximativ doi ani. Citește mai multe AICI: Joe Biden a căzut, pe scări, în timp ce urca în avionul Air Force One (VIDEO)

author avatar
Andrei Coman
991 afisari

36 COMENTARII

 1. BOSOROGUL -SENIL de Joe Biden la 80 de ani vrea sa conduca azi omenirea,cand el nu este capabil sa se tina pe picioare de DEMENT .

  • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

   Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

   Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

   Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

   Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

   Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

   Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
   Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

   Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

   Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  • janghină, la 80 de ani nu trebuie sa fii președinte, asta e problema, mirosi-r-ai florile de la radacina

  • Spre deosebire de tine, care n-o sa apuci nici 40 de ani, ca esti prea prost sa te suporte pamantul mai mult, Biden isi regenereaza sistemul circular cu sange de prunci, ca alti bosorogi satanisti care decid soarta lumii.

 2. Doar cat de impiedicat este la mers se vede. Ca eu se vede este cat de grav impiedicat este la creier. E normaĺ la varsta Acestui vesnic drogat. Anormal.este ca el.conduce SUA.

 3. Joe Biden este o MUMIE impaiata si plimbata cu avionul prin lume ca sa vada omenirea cum arata un IDIOT președinte american. Mai bine cadea din avion!.

 4. Bine ca sta bizoni aia 2 de la SS la scara da nu se gandeste unu sa il însoțească de brat pe unchiulețu Jo ca pare ca mai are un cucui in frunte semn ca a mai cazut saracu odata in cap pe scari. Bizonu e bizon.

 5. make America
  Big Satan again
  si puneti escalatoare la avion!
  („scari rulante”,
  bune si pentru grasii Americii)

 6. Zace ura in voi precum rahatul in dovleacul rosu al lui Putina,pretinul vostru caruia zi de zi ii sugeti madularul.Mai pe fata,mai pe ocolite ca acum.

 7. Zace ura in voi precum rahatul in dovleacul rosu al lui Putina,pretinul vostru caruia zi de zi ii sugeti madularul.Mai pe fata,mai pe ocolite ca acum.

 8. Asa a patit si Biden original in Decembrie 2020, inainte cu cateva zile de a fi executat cu injectie letala – 21 Decembrie 2020.

  Pariez pe cat vreti ca aceasta clona Biden nu mai are multe zile nici de fals presedinte si nici de trait, pentru ca va fi judecat si spanzurat pentru toti Bidenii mascati sau originali.

 9. Eram sigur ca Rudotel si Distonocalm vor sari din baie, injurand ca idiotii ce sunt pentru ca altceva nu stiu.
  Dar cred ca Rudotel, cel care are o lista de injuraturi de retardat, este din redactia acestui ziar, pentru ca altfel nu se explica faptul ca acest idot patentat nu este cenzurat, iar cine vrea sa spuna o informatie contra Mafiei Khazare si a Cabalei, este imediat cenzurat.
  Ori acest imbecil injura pe oricine cu acceptul redactiei, semn ca este din redactie.
  Dar nu-l duce mintea deloc.Probalil ca este spalator de wc prin redactie.
  Eu stiu profesionisti care pot injura doua ore fara sa se repete, dar nu cu injuraturi de la buda ca acest aurolac.
  Mai Rudotel, incearca ceva nou pentru ca esti slab de tot, ori arunca-te cu capul in buda ca poate iti vin idei mai bune.

 10. ,,GITMO doboară un avion militar francez care transporta parașutiști.
  Forțele Statelor Unite de la Guantanamo Bay au doborât luni un avion de transport militar francez A400M, când a încălcat Zona de Identificare a Apărării Aeriene (ADIZ) a stației fără a răspunde apelurilor radio, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith. A400M este ca americanul C-130 prin faptul că este o aeronavă quad-turbo capabilă să transporte multe trupe sau hardware militar. La 2:00 p.m., controlorii de trafic aerian de la aerodromul Leeward Point și operatorii radar de la bordul unui distrugător din clasa Arleigh Burke desemnat să protejeze Golful Guantanamo au detectat o aeronavă necunoscută la 50 de mile sud de bază. La început, ei nu au putut determina altitudinea și viteza aerului bogey-ului, ceea ce înseamnă că piloții au dezactivat transponderul avionului și ADS-B, dispozitive electronice care produc un răspuns atunci când primesc o interogare pe frecvență radio. ADS-B este o tehnologie prin care o aeronavă își determină poziția prin navigație prin satelit sau alți senzori și o difuzează periodic, permițând urmărirea acesteia. ATC și distrugătorul, totuși, au determinat rapid punctul de origine al bogey; decolase de pe aeroportul Mariscal Sucre, un aerodrom militar și civil din statul Aragua din Venezuela. „Un zbor comercial nu si-ar dezactiva electronicele. GITMO a mers în stațiile de luptă în timp ce avionul a depășit un prag de 25 de mile. Când bogey-ul a pătruns peste graniță 20 de mile, echipajul lui Arleigh Burke a stabilit că era un A400M care zbura cu 250 de noduri și o altitudine de 2500 m, mult sub traseele de zbor comerciale stabilite. Câteva secunde mai târziu, o singură rachetă a lovit fuzelajul avionului. O minge de foc roșie a luminat cerul în timp ce resturile cadeau in Marea Caraibelor. Un elicopter MH-60R Seahawk a raportat că a văzut perne de scaun, părți ale corpului și corpuri plutind în mijlocul unei pete de petrol. Echipajul lui Arleigh Burke a smuls 16 corpuri fara viata, intacte din apă. Resturile mai grele, inclusiv motoarele avionului și cea mai mare parte a fuselajului acestuia, se scufundaseră. Cadavrele pline de apă erau soldați în uniformă, purtând însemnele Legiunii Străine Franceze. „Regimul criminal Biden l-a convins pe Macron să folosească Legiunea Străină ca un activ al statului profund. Corpurile recuperate aveau toate parașute. Credem că aceasta a fost menită să fie o incursiune”, a spus sursa noastră.’’

 11. Alzheimer mai vrea un mandat. Presupunand ca acolo alegerile sunt corecte (nu sunt stapani cu lista gata facuta, sau STS), americanii prosti il vor mai vota inca o data?

  • Livia, ,,Presupunand ca acolo sunt alegeri corecte…’’

   In Decembreie 2022, Curtea Suprema a Republicii Comuniste America a dat verdictul: ,,Alegerile din 3 Noiembrie 2020 au fost furate masiv.’’
   Un an de zile au durat procesele civile din cele 7 state khazare in care s-a furat ca in codru prin toate metodele: voturi nenumarate pentru Trump – cu probe video; voturi aruncate in rapa la propriu – cu probe video; voturi trimise prin posta falsificate; liste false cu votanti care erau morti sau care erau mutati in alte state, dar ,,votasera’’ in acele state ale khazarilor; aparate electronice ascunse, gasite in sectiile de votare, care transmiteau datele in Italia unde s-a schimbat algoritmul la miezul noptii (in SUA), si voturile lui Trump erau trecute la Biden; si alte magarii facute pe fata pentru a fura voturile.
   Trump a castigat cu 80 744 263 de voturi.
   Urmeaza ca in scurt timp sa fie arestat Clonashul Biden si inca 388 de satanisti din jurul lui, iar noul presedinte al Senatului sa organizeze noile alegeri care se vor face in toate cele 209 tari semnatare ale legii GESARA, din care si colonia Romania face parte, dupa ce Mafia Khazara si familiile reptilienilor Rockefeller si Rothschild vor fi prinse, judecate de Curtea Martiala Internationala si SPANZURATI ca si toate Guvernele si Parlamentele celor 209 tari care au facut Crime impotrica umanitatii conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva din 1949, la care si Romanica este parte.
   In acest moment Republica Comunista America Company, care este o companie in faliment la propriu, este in mare deriva. Datoria de sute de trililioane de dolari nu a putut fi platita pana la 31 Ianuarie 2023, asa ca SUA a fost declarata in FALIMENT.
   Conform legilor intrenationale, aceasta companie numita si tara, se va desfiinta.
   Urmeaza ca anul acesta sa fie asimilata ori de Canada ori de Mexic.
   P.S. Incepand cu 30 Marie 1991 Romania nu mai este o tara ci o Corporatie Conform Legii 304/2004 art 38 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/64951:
   1. TOATE TARILE SUNT CORPORATII! Înregistrate la DUN.
   2. Președinții sunt nominalizați de către bordul de conducere/proprietar, nu de oameni prin vot!
   3. Constituția NU SE APLICA INTR-O CORPORATIE! Se poate aplica doar într-o republică Constitutională, ca pe vremea lui Ceausescu.
   4. Oamenii acum sunt PROPRIETATEA CORPORATIEI, nici nu sunt considerati vii, ci persoane adică o entitate pe hârtie, un nr. CNP, entităti moarte.
   5. Oamenii vii se pot revolta, dar nu vor fi auziți si nici văzuți de corporație! Cu exceptia când protestele sunt organizate de corporație, ca să schimbe legi, pentru iluzia de libertate si democrație.
   6. Politia este forța de ordine internă a corporației, există doar ca să apere corporatia , bordul împotriva oamenilor marfă/CNP. Armata este tot o corporatie, care apară interesele externe ale corporatiei, și marfa/oamenii CNP, să nu fie acaparată de alta corporatie.
   7. Justitia actuală, adica legea admiralitătii nu există pentru oamenii marfă/CNP, legile sunt colorate, interpretate de agentii corporatiei ( avocatii BAR), în interesul corporatiei.
   8. Nu există războaie între corporatii, ci doar interventii militare, fără declaratie de război sau conditii de capitulare! Deci orice tratative de pace sunt minciuni
   9. Toti oamenii sunt mici trusturi de la nastere, dar pt că nu avem certificatul de născut viu, atunci fiind morti, am pierdut calitatea de beneficiar al trustului către CORPORATIA ȚARĂ, pentru că în legea maritimă orice barcă fără căpitan este capturată, de aceea, dacă devii suveran, atunci barca /trustul tău are căpitan si vei avea dreptul la comert cu ceilalți, păstrând roadele muncii tale, nu vei plati taxe si dări, si vei avea parte de cota din venitul national/ capitalui corporatiei țară.
   De un an de zile, Militia Criminala alaturi de Politrucii Criminali, sunt la ordinul lui Poponel Zelensky.
   Dovada: masinile Militiei sunt vopsite in steagul Sataniei Ucraina, iar militienii poarta pe epoleti stele cu shase coltzuri adica stele khazare.
   Militia din Romania este platita de poporul roman IDIOT si il serveste pe Poponarul Zelensky.
   Iar TRADATORUL Criminal Negustor de copii ZOIanis Shase Kase tine partea nazistilor satanisti ucrainieni in scandalul canalului din Delta.
   Spanzuratorile sunt pregatite si toti Criminalii si Tradatorii din Romanica vor fi dusi la eshafod.

 12. Acest hodorg un putregai care sa drogat toata viata si a distrus Amerlica cred ca ar trebuie sa mearga la sala de asteptare la crematoriu

 13. Păi, să-i facă o scară rulantă să nu se mai împiedice. Sunt curios, informația a fost comentată și de Antena 3? Nu de alta, dar cu o zi înainte făceau glume pe seama lui Putin că dădea din picioare în timp ce vorbea cu președintele Belarusului. Ei nu au priceput că Putin dădea semne că este în viață și nu a murit așa cum se tot prezicea de către americani, ucraineni etc.

 14. Si-ar rupe odata gatu’ relicva,si tot globul pámantesc,o sa respire mai bine!
  Cu toatá problema CLIS MATICA!

 15. Scara din prunu lui bunica de lemn e mai comoda ca toate scarile de avion… Bine ca stie sa se dea jos din tren pe scara cu spatele si nu se da jos cu fața ca Baimutenu si alte țațe tv sa faca cu mana la fani fist.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri