AcasăȘTIRI EXTERNE„Belarusul rămâne o amenințare”. Ucraina construiește un zid la granița cu Belarus

„Belarusul rămâne o amenințare”. Ucraina construiește un zid la granița cu Belarus

zid„Belarusul rămâne o amenințare”. Ucraina construiește un zid la granița cu Belarus / foto: Twitter @ukraine_world

Belarusul reprezintă o amenințare penetru Kiev, motiv pentru care Ucraina a decis să construiască un gard din beton armat cu sârmă ghimpată pentru a-și fortifica granița cu această țară, puternic dependentă de Rusia.

Încă dinainte de invazia rusească în Ucraina, Belarusul s-a arătat a fi un partener de nădejde pentru Kremlin și a permis trupelor Rusiei să staționeze pe teritoriul său.

Zidul măsoară deja 3 km

Zidul se întinde deja pe trei kilometri, a declarat pe 11 noiembrie șeful adjunct al biroului președintelui, Kirilo Timoșenko, relatează Kyiv Independent. Iar construcția este, de asemenea, în curs de desfășurare în regiunile Rivne și Jîtomir din Ucraina.

„Un șanț, un terasament, un gard din beton armat cu sârmă ghimpată sunt bariere inginerești care se construiesc în Volîn. Astfel, s-au amenajat deja aproximativ 3 km de graniță, lucrările continuă. Acesta nu este tot, dar nu vom dezvălui detaliile. Se lucrează și în regiunile Rivne și Jîtomir”.

Acesta subliniază că se construiesc fortificații și se înființează granița în regiunile care se învecinează cu teritoriul Rusiei. El a adăugat că polițiștii de frontieră au „toate echipamentele necesare pentru a vedea inamicul de la distanță”.

author avatar
Andreea Vlad
289 afisari

8 COMENTARII

  1. Asta fac nazistii cu banii Ursulei ,adica ai nostri, un gard care pot opri cel mult gainile si cainii.

  2. Aia e buna. Trebuie ridicat un zid care sa ne fereasca de navala cotropitirilor slavi sa vorbim cu chinezi sa ne faca si noua un zid mare.

  3. ASTIA , FIIND SUB ASALTUL RUSILOR , AU TIMP DE INALTAT GARDURI, …..DE PROMULGAT TOATE TAMPENIILE DE LEGI, DE APARITII MEGAMEDIATIZATE, CUM O FI ?????????????????NISTE SALTIMBANCI , NISTE DERBEDEI …….

  4. Cineva , nu esti CINEVA, esti un NIMENI, la fel ca ceilalti imbecili pro-rusi. Oricum sunteti doar o mana de idioti, care nici nu sunteti utili, cum spunea criminalul Lenin.

    • @Radu Dan Mihailescu
      -cunosti desigur autostrada din izrealu,
      4 benzi:
      2 pt. palestina,
      2 pt. pentru jidovi
      cu gard intre ele!

    • PTR EXCREMENTUL NUMIT R.D. MIHAILESCU- NU IMI PERMITI SA AM ALTA OPINIE, MA -ETICHETEZI -IMEDIAT, MUIST PO.PO.NAR , TREPANAR SI RETARDAT,ASA CA SA MI SOO.GI POW .LA CU MA TA SI CU TOATA FAMILIA TA , BU. LANGIU NENOROCIT ,SA I SUGI HEMOROIZII LUI BIDEU , BAGA MI AS POW LA IN FARFURIA TA SI A INTREGII FAMILII , CARE VA V A STA IN FATA LA MASA DE CRACIUN SI DE REVELION ,SA INCEPETI ANUL NOU BINE, CU POW .LA IN GAT, FAMILIE DE FLEGME PURULENTE……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger