AcasăȘTIRI EXTERNEBătălie pe grânele Ucrainei! După America, și UE anunță că vrea resursele...

Bătălie pe grânele Ucrainei! După America, și UE anunță că vrea resursele Kievului! – VIDEO cu declaratiile halucinante facute de Josep Borrell

Bătălie pe grânele Ucrainei! După America, și UE anunță că vrea resursele Kievului! - VIDEO cu declaratiile halucinante facute de Josep Borrell / Foto: portal.ieu-monitoring

Șeful diplomației europene, Josep Borrell, a declarat că Uniunea Europeană va ajuta Ucraina să-și golească depozitele de cereale, ducându-le în Europa, inclusiv pe cale maritimă.

Borell a făcut această declarație în cadrul unei conferințe de presă care a urmat reuniunii Consiliului UE de la Bruxelles.

 

„Depozitele Ucrainei sunt acum pline, ele trebuie golite”

„Trebuie să ajutăm Ucraina să continue să producă și să exporte cereale și grâu. Depozitele Ucrainei sunt acum pline, ele trebuie golite pentru a face loc unei noi recolte. Lucrăm pentru a exporta aceste cereale”, a declarat șeful diplomației UE.

Potrivit lui Borrell, toate rutele sunt luate în considerare pentru acest lucru, inclusiv cea maritimă, scrie Tellerreport.

Anterior, s-a raportat că președintele Consiliului European, Charles Michel, care s-a aflat în vizită la Odesa pe 9 mai, a discutat despre posibilitatea de a exporta cereale ucrainene în UE.

La 9 mai, canalul de televiziune Das Erste a relatat că asociațiile germane din domeniul alimentar au avertizat asupra riscului de penurie de alimente din cauza creșterii prețurilor.

La 8 mai, ministrul german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, Svenja Schulze, a avertizat cu privire la posibilitatea producerii celei mai grave foamete din lume după cel de-al Doilea Război Mondial.

author avatar
Tudor Borcea
762 afisari

4 COMENTARII

  1. U.E. ESTE CONDUSA DE NISTE TAMPITI, CRED CA S A DAT CONCURS DE PROSTIE SI PENIBIL PTR A OCUPA FUNCTIILE CELE MAI INALTE….VOM MURI DE FOAME SI DE FRIG , LASANDU NE CONDUSI DE ASTFEL DE RETARDATI. SOLUTIA – IN STRADA, TOATA LUMEA…..

  2. UE isi merita soarta sa moara de foame ,sa umbrella cu biciclete si sa doarme in frig acesti ne norociti corupti drogati si pedofili occidentali

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger