AcasăȘTIRI EXTERNEBani aruncați pe Apa Sâmbetei! Doar cinci persoane s-au prezentat la prima...

Bani aruncați pe Apa Sâmbetei! Doar cinci persoane s-au prezentat la prima petrecere virtuală organizată de UE în metaverse, de 387.000 de euro

metaverseBani aruncați pe apa sâmbetei! Doar cinci persoane s-au prezentat la prima petrecere virtuală organizată de UE în metaverse, de 387.000 de euro

Doar cinci persoane s-au prezentat marți seară la o petrecere găzduită de departamentul de Ajutor Extern al Comisiei Europene în metavers, pentru a-i face pe tineri entuziasmați de UE, scrie Politico.

Corespondentul Devex, Vince Chadwick, a scris pe Twitter că, în cele din urmă, el a fost singurul invitat rămas la petrecere, după ”conversațiile inițiale nedumerite cu alți aproximativ cinci oameni care au apărut”.

Petrecere virtuală pe o insulă tropicală

Se pare că doar câteva dintre cele 44 de persoane cărora le-a plăcut trailerul oficial au fost suficient de intrigate de avatarurile care dansau pe muzică house pe o insulă tropicală pentru a se alătura petrecerii.

Departamentul de Ajutor Extern al Comisiei a cheltuit un total de 387.000 EUR pentru a dezvolta o platformă metaverse care să-și promoveze inițiativa Global Gateway, a raportat Devex. Sub această umbrelă, Comisia urmărește să aloce 300 de miliarde EUR până în 2027 pentru a construi noi infrastructuri în țările în curs de dezvoltare.

Un purtător de cuvânt al Comisiei a declarat pentru Devex că scopul postării promoționale a fost de a ”crește gradul de conștientizare a ceea ce face UE pe scena mondială” în rândul tinerilor cu vârste între 18 și 35 de ani găsiți ”în primul rând pe TikTok și Instagram”, care sunt ”neutri în ceea ce privește UE”.

author avatar
Andreea Vlad
707 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai, astia 5 ametiti bine ca nu au ramas blocati acolo in metavers-ul lui Klaus Schwabb Nazistul, sa vedeti voi ce intructie facea cu tampitii astia de maine dimineata 🙂 Dar mai bine ar fi daca ar baga-o acolo si pe nazista de Ursulla von der Spaghen, sa mai scapam de mekla la matrakuka aia ipocrita alogena 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger