AcasăȘTIRI EXTERNEBaie de sânge în SUA. Opt persoane, împușcate mortal, într-un birou FedEx....

Baie de sânge în SUA. Opt persoane, împușcate mortal, într-un birou FedEx. Suspectul s-a sinucis (FOTO/VIDEO)

fedexBaie de sânge în SUA. Mai multe persoane, împușcate, într-un birou FedEx. Suspectul s-a sinucis (FOTO/VIDEO)

Un nou atac armat în SUA! Mai multe persoane au fost împuşcate joi seara în SUA la un birou al companiei de curierat FedEx din oraşul Indianapolis. Incidentul a fost raportat la sediul FedEx de lângă Aeroportul Internațional Indianapolis.

UPDATE 11.12. Opt persoane au murit în urma împușcăturilor care au avut loc la depozitul FedEx, a anunțat poliția din Indiannapolis, potrivit CNN.

Primele focuri de armă au fost auzite în jurul orei 23.00, potrivit publicaţiei Indianapolis Star, care citează un comunicat al poliţiei. Ofițerii care au sosit la fața locului l-au găsit pe agresor trăgând cu arma în stânga și-n dreapta.

După ce a împușcat mai multe persoane, suspectul s-a sinucis. „Avem mai multe persoane prezentând răni similare celor produse de arme de foc”, a spus purtătoarea de cuvânt a poliţiei Genae Cook. Alte victime au fost transportate la diferite spitale din zonă. Nu se ştie deocamdată câte persoane au fost rănite şi în ce stare se află.

FedEx cooperează cu poliția

Un purtător de cuvânt al FedEx a declarat că societatea este la curent cu cele întâmplate şi cooperează cu autorităţile care investighează incidentul.

„Suntem conștienți de tragicele împușcături de la sediul FedEx Ground de lângă aeroportul din Indianapolis. Siguranța este prioritatea noastră principală și gândurile noastre sunt cu toți cei care sunt afectați. Lucrăm pentru a colecta mai multe informații și cooperăm cu autoritățile care investighează.”, a transmis FedEx după incidentul armat.

Autorităţile nu consideră că mai există un pericol activ pentru comunitate, a mai indicat poliţia.

author avatar
Andreea Vlad
1.127 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu siguranta unchiuletu Joe trebuie sa impuna si o singura arma de domiciliu american dupa ce a interzis mitralierele de asalt de razboi.

  2. Numai oameni seriosi pe la oficiile FedEx, una-doua se impusca americanii astia, nu stau la discutii !! 🙂 Pe acolo in fiecare luna se intampla din astea, sunt obisnuiti cu asa ceva, e ceva banal la ei !! 🙂 Make USA Great Again !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger