AcasăȘTIRI EXTERNEBadanta-ninja! O româncă din Italia, care îngrijea bătrâni, i-a bătut pe vârstnici,...

Badanta-ninja! O româncă din Italia, care îngrijea bătrâni, i-a bătut pe vârstnici, dar şi pe poliţişti!

carabinieri_fi

O badantă româncă din Siena a fost arestată după ce a bătut cu bestialitate cuplul de bătrâni de care avea grijă. Mai mult decât atât, românca a sarit să se bată și cu polițiștii chemați să intervină.

Românca lucra ca îngrijitoare la casa bătrânilor din Siena de aproximativ o lună. Vecinii au mărturisit că românca îi bătea des pe bătrânii de care ar fi trebuit să aibă grijă. Bătăile ar fi pornit încă din primele zile la noul ei job.

Vecinii au chemat poliţia

Zilele trecute, vecinii cuplului în vârstă au dat alarma apelând numărul de urgenţă 112. Doi poliţişti s-au prezentat şi au încercat să intre în casă, dar au fost întâmpinaţi cu o ploaie de lovituri de pumni şi de picioare de româncă.

Bătăuşa a fost imobilizată rapid. După ce au intrat în casă, agenții au putut vedea cu ochii lor starea proastă în care se găseau cei doi vârstnici italieni. Semnele bătăilor luate de bătrâni erau evidente.

Românca a fost arestată, apoi a fost pusă sub control judiciar. Acum este judecată sub acuzațiile de vătămare corporală agravată, dar și violență și vătămarea polițiștilor.

Femeia riscă ani grei de închisoare, pentru relele tratamente aplicate cuplului în vârstă, dar şi pentru faptul că i-a atacat şi i-a lovit pe poliţiştii care au încercat s-o calmeze.

author avatar
Andrei Ștefan
459 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger