AcasăȘTIRI EXTERNEBack to USSR. Ministrul rus al Apărării: „Va exista o nouă Uniune...

Back to USSR. Ministrul rus al Apărării: „Va exista o nouă Uniune Sovietică”. Anunțul terifiant făcut de Serghei Șoigu

Back to USSR. Ministrul rus al Apărării: „Va exista o nouă Uniune Sovietică”. Anunțul terifiant făcut de Serghei Șoigu

În cadrul unei conferințe, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu a dat asigurări că războiul din Ucraina va fi în curând „o chestiune de domeniul trecutului” și că va exista o nouă Uniune Sovietică.

La cinci luni de războiul început de Rusia în Ucraina, ministrul rus al Apărării și-a împărtășit joi viziunea asupra viitorului. Serghei Șoigu a dat asigurări într-un discurs că va exista „din nou o Uniune Sovietică”.

URSS și pace

„În curând, țara noastră va fi din nou puternică, va exista din nou o Uniune Sovietică și vom trăi din nou în pace”, a spus el, scrie BFM TV.

Trupele rusești își continuă ofensiva în Ucraina, unde mai multe regiuni sunt bombardate. Loviturile asupra infrastructurii militare și civile au ucis mai multe persoane și au rănit alte zeci, joi și vineri, potrivit autorităților locale.

La rândul său, armata rusă a acuzat vineri dimineață Ucraina că a bombardat o tabără de prizonieri ucraineni. Atacurile ar fi ucis 40 de persoane și ar fi rănit 75.

Dacă pentru Serghei Șoigu, „toate aceste evenimente” vor fi în curând „ de domeniul trrecutului”, preledintele ucrainean Volodimir Zelenski a promis, joi, pe Telegram că Ucraina „nu se va preda și nu va renunța”.

author avatar
Tudor Borcea
1.323 afisari

11 COMENTARII

    • Daca fac URSS-ul sper sa includa si Romania iar pe mine sa ma puna ministru de interne.

  1. Slavit fie conducatorul !
    Pupati tovarasi, tovarasul v-a pregatit curul prezidential, noi partidul i-am pregatit si Mausoleul sa stea langa tovarsul Lenin

  2. Nu aveti resurse sa alipiti si Ucraina si Bielarus si Georgia ca uite ce greu duceti Crimeea, pensii curent, apa nu prea sunt…
    In plus doar asa o bucatica mica sa zic Mariupol.
    Acolo nici moloz nu mai e nici macar o musca nu mai traieste. Iti tre miliarde sa scoti daramaturi, sa reconstruiesti si sa nasti ceva acolo..
    Misiune imposibila.
    Dar poti face un soi de confederatia statelor ruse gen. Dar insa daca iti impui tu democratia cu forta, confederatia devina egala cu 0…

  3. O poza cu doi ciocoflenderi rusi, specialisti in pupat in cur, cu stele mari pe umar, cine se aseamana se aduna

  4. Rusia merita respect si doresc mult succes Rusiei impotriva ancestor diavoli drogati si tranvestiti care degenereaza si distrug lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger