AcasăȘTIRI EXTERNEAvionul militar american, prăbuşit în Mediterană, doborât? Au murit 5 oameni!

Avionul militar american, prăbuşit în Mediterană, doborât? Au murit 5 oameni!

rusia

Un avion militar american s-a prăbuşit, duminică, în Marea Mediterană. În urma acestui incident, toţi cei 5 militari aflaţi la bord au murit. Deşi, la nivel oficial, prăbuşirea este tratată ca un accident, nu este exclus scenariul în care aeronava ar fi fost doborâtă de un avion inamic.

După atacul Hamas din 7 octombrie, Washingtonul a oferit sprijin militar Israelului şi şi-a consolidat forţele din regiune cu portavionul USS Gerald R. Ford şi alte nave de război.

Ce au anunţat americanii?

Armata americană anunţase accidentul, care a avut loc „în seara zilei de 10 noiembrie” în estul Mediteranei, fără a oferi iniţial informaţii despre soarta persoanelor de la bord.

„În timpul unei misiuni de rutină de realimentare în cadrul antrenamentelor militare, un avion militar american care transporta cinci militari s-a prăbuşit în Marea Mediterană.

Toţi cei cinci militari de la bordul aeronavei au murit”, au spus autorităţile.

Şi preşedintele american Joe Biden a reacţionat: „Jill şi cu mine ne rugăm pentru familiile şi prietenii care au pierdut o persoană dragă – o parte din sufletul lor. Întreaga noastră naţiune le împărtăşeşte durerea”.

author avatar
Andrei Ștefan