AcasăȘTIRI EXTERNEAvion prăbușit în Indonezia! Descoperire șocantă: rămășițele umane pluteau în apă (VIDEO)

Avion prăbușit în Indonezia! Descoperire șocantă: rămășițele umane pluteau în apă (VIDEO)

avion prabusitAvion prăbușit în Indonezia! Descoperire șocantă: rămășițele umane pluteau în apă

Avion prăbușit în Indonezia. Apar noi detalii din anchetă! Autoritățile au găsit resturi de corpuri umane și fragmente din avionul prăbușit sâmbătă în Marea Java, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul internațional al capitalei Jakarta.

Numeroase vase de salvare, ale armatei, dar şi elicoptere şi scafandri au fost desfăşuraţi duminică dimineaţă după ce locul accidentului a fost stabilit în cursul nopţii.

„În această dimineaţă am primit doi saci, unul cu obiecte aparţinând pasagerilor şi celălalt cu fragmente de corpuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Yusri Yunus, pentru canalul Metro TV. Poliţia „lucrează la identificare”, a precizat el.

Ce s-a întâmplat cu zborul SJ182

Avionul zbura de la Jakarta spre Kalimantan și avea la bord 62 de pasageri și membri ai echipajului. El a dispărut pe radare la patru minute după decolare.

Părți din fuselajul aeronavei Boeing 737-500 au fost găsite de scafandri în Marea Java, la o adâncime de aproximativ 25 m. Autoritățile caută acum cutiile negre ale aeronavei.

„Am detectat semnale în două puncte. Aceasta ar putea fi cutia neagră”, a declarat șeful agenției de căutare și salvare din Indonezia.

Datele site-ului FlightRadar24 au indicat că avionul a atins o altitudine de aproape 3.350 m înainte să coboare la 75 m în mai puțin de un minut.

Directorul executiv al companiei aeriene, Jefferson Irwin Jauwena, a precizat că starea tehnică a avionului era bună. Aeronava Boeing 737-500 era în funcţiune de 27 de ani.

author avatar
Andreea Vlad
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger