AcasăȘTIRI EXTERNEAvion în flăcări, în timp ce ateriza. Scene de groază la Miami...

Avion în flăcări, în timp ce ateriza. Scene de groază la Miami – VIDEO

Avion în flăcări, în timp ce ateriza. Scene de groază la Miami - VIDEO / Foto: printscreen

Un avion a luat foc în timp ce ateriza la Miami, SUA. Cursa venea din Republica Dominicană și se crede că prăbușirea trenului de aterizare față ar fi fost cauza.

Panică uriașă în rândul pasagerilor

O aeronavă a companiei Red Air a luat foc la aterizare însă a putut fi în cele din urmă imobilizată.

Pasagerii, precum și personalul de la bord, au putut fi evacuați prin toboganul de urgență, după cum se poate vedea în mai multe videoclipuri distribuite pe rețelele de socializare.

Într-un comunicat transmis de CNN, compania aeriană precizează că avionul transporta 130 de pasageri și zece membri ai echipajului, scrie 20 Minutes.

Autoritățile americane lansează o anchetă

Potrivit informațiilor agenției americane Associated Press, preluate miercuri de The Guardian, trei persoane au fost rănite ușor în incident. Acestea au fost spitalizate. Pompierii au intervenit rapid pentru a controla flăcările.

National Transportation Safety Board, o agenție independentă a guvernului american, a anunțat deschiderea unei anchete pentru a determina cauza exactă a incendiului, care s-a extins rapid la aripa avionului.

Red Air și-a exprimat „solidaritatea absolută cu pasagerii și echipajul aeronavei”. O investigație a fost deschisă și de către Institutul Dominican de Aviație Civilă.

author avatar
Tudor Borcea