AcasăȘTIRI EXTERNEAvertisment către Beijing. Pelosi: SUA nu vor permite Chinei să izoleze Taiwanul!

Avertisment către Beijing. Pelosi: SUA nu vor permite Chinei să izoleze Taiwanul!

(sursa foto: Twitter/Nanci Pelosi)

Mesaj de ultim moment al șefei Camerei Reprezentanţilor din Statele Unite, către China, după recenta vizită în Taiwan, care a iscat furie la Beijing.

Statele Unite „nu vor permite” Chinei să izoleze Taiwanul, a afirmat vineri preşedinta Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, potrivit france24.com.

Declarația politicianului american în vârstă de 82 de ani, făcută în Japonia, vine la doar câteva zile după ce Pelosi a fost în Taiwan, vizită care a provocat furia Beijingului.

Pelosi: Nu vor izola Taiwanul împiedicându-ne să mergem acolo

Aflată la Tokyo, în ultima etapă a turneului său asiatic, Pelosi a susținut că politicienii americani ar trebui să poată călători liber în Taiwan, menționează aceeași sursă. „Nu vor izola Taiwanul împiedicându-ne să mergem acolo”, a spus preşedinta Camerei Reprezentanţilor din SUA.

„Nu îi vom lăsa să izoleze Taiwanul”, a mai spus Pelosi, susținând că vizita sa „nu a fost despre schimbarea status quo-ului” în regiune.

Politicianul american a ajuns joi în Japonia, din Coreea de Sud. Vineri dimineață, Pelosi s-a întâlnit cu premierul nipon Fumio Kishida.


Citiți și: Beijingul răspunde provocării Americii. China trage rachete balistice în direcția Taiwanului – VIDEO

Situație în prag de război lângă Taiwan. Cum comentează Ambasada Chinei la București / „Depunem eforturi comune cu România”

SUA au înfuriat dragonul de la Beijing. Taiwanul, înconjurat de armata Chinei / Se va trage cu muniție reală – VIDEO

author avatar
Andrei Coman
283 afisari

10 COMENTARII

  1. Nimic, absolut nimic fara aprobarea SUA ! Exista vreun coltisor pe aceasta planeta in care sa nu fie prezenti americanii ?!

    • ZIARE.COM SITE-UL LIKELELOR COMUNISTE SI PUPIN CURISTE MARI LINGATORI DE GAOAZE ALE PLAGIATORULUI SI TURISTULUI TRANTOR DE LA COTROACE

      ZIARE.COM , UN SITE DE IMPOSTORI CE SE CRED JURNALISTI SI ANALISTI , ADEVARATI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI PUBLICA FAKE NEWS SI MANIPULEAZA CITITORII , INSULTA SI AMENINTA PE CEI CE NU SUNT DE ACORD CU EI
      O ADEVARATA DUHOARE JURNALISTICA IMPUTE PRESA ROMANEASCA . EXCREMENTELE DE PE ZIARE.COM SUNT KLOSETARII IMPUTITI AI PRESEI

  2. CU SENILU DE LA CASA SELBA
    PAI IOHANNIS E LUX FATA DE EI , SIGUR VA FI PUS SHEF NATO

  3. „Luptătorii americani și chinezi erau la mai puțin de un minut de la fuziune, când Trump l-a implorat pe Jinping să-și retragă aeronava. Președintele Trump a spus că poate dezamorsa, detensiona situația fără a intra în război. Jinping a vorbit despre cum a avertizat SUA că China îl considera pe Pelosi un criminal de război, dar i-a dat lui Trump șansa de a explica și a ordonat avioanelor sale să se îndepărteze din zona de luptă”, a spus sursa noastră. Trump a aruncat în urechile lui Xi Jinping o pereche de bombe, a adăugat el. Trump a pretins că are dovezi, pe care le va oferi mai târziu lui Jinping, că persoana de la bordul C-32 nu era cu adevărat Nancy Pelosi, ci un dublu trup pe care Deep State îl trimisese în locul ei. Mai mult, președintele Trump i-a spus președintelui Xi că, chiar dacă adevărata Nancy Pelosi s-ar afla la bordul avionului, ea nu are absolut nicio autoritate să negocieze cu Taiwanul în numele Statelor Unite. Fără tragere de inimă, Trump a recunoscut că invocarea Actului de insurecție din 1807 i-a deposedat de putere pe Pelosi și pe aliații ei din Deep State. Singurul motiv pentru care regimul Biden părea să stăpânească asupra afacerilor mondiale, a spus Trump, a fost pentru că au fost împuterniciți de o mass-media coruptă. „Acesta este uriaș. Am avut multe dezacorduri, dar să nu facem cenuşă lumea din cauza unei căţele care încearcă să se prefacă că este încă relevantă. Mă voi asigura că obțineți dovezi că ceea ce spun este adevărat. Biden ar putea încerca să înceapă un război. Să nu lăsăm asta să se întâmple astăzi”, a spus Trump pentru Jinping. Xi Jinping, a spus sursa noastră, a fost de acord că lumea nu trebuie să se sfârșească din cauza orgoliului statului profund american. Și-a amintit de luptătorii săi, iar C-32 care transporta un doppelganger Pelosi cu masca dublă a aterizat în siguranță în Taipei.’

  4. Ameriolacii sunt peste tot. Mapamondul e sub dictatura americana, a unor legume pe care le astepta de multi ani cimitirul.Lingaii de la Romanika sunt pusi de ei. Deja si=au fixat ciolanele, bolovanul la NATO, prostanacul la presedentie.Votul la romani este un non sens. Americanii sunt cei care aleg domnitorii in toate tarile lumii. Cine nu-i cu ei dispare ptr totdeauna asa cum au disparut prin Panama,etc..

  5. ADEVARATA FATA A AMERICII ,HIDOASA ,PERFIDA,LACOMA ,COMPLICE LA TOATE CONFLICTELE DE 80 DE ANI NU MAI POATE FI ASCUNSA.
    VEZI TRAGEDIA UCRAINEI ADEMENITA IN ACEST RAZBOI CU RUSIA PRINTR-O PROMISIUNE MINCINOASA ,INTRAREA IN NATO.
    AZI AMERICA SE RAZBOIESTE CU RUSIA PRIN INTERPUSI !,AMERICA NU VREA SA SE INCHEIE ACEST RAZBOI DIN CARE ARE DE CASIGAT PRIN VANZAREA DE ARME SI MUNITIE.
    AZI FABRICI ARME AI NEVOIE DE RAZBOAIE DE CONFLICTE !,FABRICI MEDICAMENTE !,FABRICI BOLNAVI PE BANDA RULANTA VEZI COVIDUL ,VEZI VARIOLA ,VEZI CE LABORATOARE MAI AVEAU PRIN UCRAINA SI IN LUME AMERICANII,VEZI DEZVOLTAREA COVIDULUI LA WUHAN PE BANII PENTAGONULUI !!!,IAR FAUCI CAPUL DE TUTI CAPI MARE VIRUSOLOG AMERICAN SI CONSILIERUL PRESEDINTELUI !!!!!!!!!!!!!. CEEA CE SE INTAMPLA AZI IN UCRAINA SE POATE INTAMPLA MAINE IN TAIVAN TOT PE PROMISIUNI DESARTE.

  6. Actuala conducere americana nu e buna de nimic si cauta sa incaiere USA cu China dupa ce au facut aceeasi strategie cu Rusia.
    Problema se rezolva cat de cat prin schimbarea conducerii actuale care este 1-Corupta 2-Santajata cu pedofilie 3-Incompetenta si inepta
    Americanii trebuie sa-si rezolve problema conducerii actuale,iar problemele cu taiwan si china trebuie sa si le discute partile implicate prin negocieri

    • SATANISTII ZIARE.COM O LING INCUR PE BABA , SI SUG PLEUL LUI BIDEU SI RESTUL POLITICIENILOR PENTRU O SHAORLA

      ZIARE.COM SITE-UL 666 SATANISTILOR , JEGUL PRESEI ROMANESTI ANALFABETII FUNCTIONALI SI REBUTUL NATIUNII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger