AcasăȘTIRI EXTERNEAventura l-a costat! A fost arestat după ce a sărit cu parașuta...

Aventura l-a costat! A fost arestat după ce a sărit cu parașuta de pe Turnul Eiffel – VIDEO

sursa foto: Twitter (X)/alriyaan

Un bărbat amator de senzații tari a ajuns să fie arestat, după ce a fost protagonistul unui episod neașteptat, chiar în perimetrul unuia dintre monumentele simbol din capitala franceză: Turnul Eiffel.

Un bărbat a fost arestat, joi, la Paris, după ce a sărit cu parașuta de pe Turnul Eiffel.
Omul, alpinist experimentat, a intrat în perimetrul turnului la scurt timp după ora 5 dimineața, cu mult înainte de deschiderea oficială a acestuia, potrivit france24.com.

Deși a fost detectat rapid de către paznici, bărbatul a reușit totuși să ajungă în vârf, înainte ca să poată fi oprit de cineva. Avea parașuta cu el, într-un rucsac. Semn că era pregătit pentru aventura ce avea să urmeze. Odată ce a ajuns aproape de vârful structurii de 330 de metri înălțime a sărit.

A aterizat pe un stadion

Din fericire, parașuta s-a deschis și nu au fost probleme din acest punct de vedere. Doar că episodul a avut urmări, în sensul în care aventurierul a intrat în vizorul oamenilor legii. Care n-au părut să vadă cu ochi buni episodul al cărui protagonist a fost parașutistul. Bărbatul a aterizat pe un stadion din apropiere. Acolo unde a și fost arestat pentru punerea în pericol a vieții altora – din câte a anunțat poliția.

Ca urmare a acestui incident, deschiderea turnului, programată de obicei pentru ora 9 dimineața, a fost ușor întârziată, a anunțat operatorul monumentului.

author avatar
Andrei Coman