AcasăȘTIRI EXTERNEAutoritățile, în alertă! Mai multe persoane înjunghiate. S-a întâmplat în Vancouver -...

Autoritățile, în alertă! Mai multe persoane înjunghiate. S-a întâmplat în Vancouver – VIDEO

(sursa foto: dbonline.ro)

A fost alertă în rândul autorităților canadiene, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate – atât în interiorul, cât și în exteriorul unei biblioteci din Vancouver.

Totul s-a întâmplat sâmbătă după-amiază. O femeie a pierit, șase oameni fiind duși la spital, potrivit vancouversun.com. De altfel, din câte se poate vedea din imagini, după ce s-a dat alarma, zona a fost împânzită de mașini ale salvatorilor și ale reprezentanților legii.

Nu se cunosc detalii despre starea victimelor și despre natura rănilor suferite. Și nici despre circumstanțele producerii acestui episod violent care s-a soldat cu victime. Ce se știe este că s-a anunțat oficial că un suspect a ajuns în custodia oamenilor legii și că nu mai există niciun pericol pentru public. Din câte se pare, se merge pe varianta că acesta nu ar fi avut complici.

Premierul canadian, Justin Trudeau, a reacționat pe marginea atacului ce a avut loc la Vancouver, transmițând un mesaj pe Twitter. ”Pentru toți cei afectaţi de incidentul violent din Lynn Valley, să ştiţi că toţi canadienii se gândesc la voi şi le doresc celor răniţi însănătoşire rapidă”, se menșionează în mesaj.


Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!