AcasăȘTIRI EXTERNEAustria asmute serviciile secrete pe antivacciniști. Evenimente incredibile la Viena!

Austria asmute serviciile secrete pe antivacciniști. Evenimente incredibile la Viena!

Austria asmute serviciile secrete pe antivacciniști. Evenimente incredibile la Viena!

Cu câteva zile înainte de intrarea în vigoare a vaccinării obligatorii în Austria, șeful serviciului secret al țării se declară foarte îngrijorat de radicalizarea anumitor oponenți de „extremă dreaptă” ai vaccinurilor și a restricțiilor anti-Covid-19.

Cei anti-vaccin sunt descriși în termenii în care sunt fișați terorișii islamiști și extremiști.

Noul șef al informațiilor interne austriece, Omar Haijawi-Pirchner, cu origini iordaniene,  este alarmat de radicalizarea activiștilor opuși vaccinurilor și restricțiilor anti-Covid, care nu ezită să treacă granițele pentru a „răspândi ideologia lor extremistă”. O tendință despre care spune că este „foarte îngrijorătoare”.

Protestatarii, acuzați de toate relele

Într-un interviu acordat AFP, primul acordat presei străine, Omar Haijawi-Pirchner explică că Austria este teren fertil pentru aceste mișcări de protest datorită introducerii vaccinării obligatorii care va intra în vigoare pe 4 februarie, scrie RT.

Proiectul a declanșat un val de demonstrații masive la Viena, la care mulți străini s-au raliat, în special din Germania sau Elveția vecine.

Fostul polițist în vârstă de 41 de ani explică că „mulți activiști sunt puternic radicalizați” și profită de aceste momente de întâlnire pentru a „ține întâlniri și construi o rețea cu partenerii lor de extremă dreapta”, pe un fundal de „antisemitism”.

Potrivit acestuia, ei își răspândesc ideile din capitală în capitală, pe fondul nemulțumirii oamenilor de restricțiile sanitare.

Din Franța până în Olanda, din Germania până în Belgia, mai multe țări europene au fost zguduite de demonstrații uneori violente în ultimele luni.

În Austria, Omar Haijawi-Pirchner susține că vede „amenințări la adresa infrastructurii critice”, citând printre ținte mass-media, politicienii și personalul medical.

Autoritățile au amenajat recent și perimetre de protecție în jurul spitalelor și centrelor de testare și vaccinare, de teama violențelor.

author avatar
Tudor Borcea
1.247 afisari

9 COMENTARII

  1. Omar Haijawi-Pirchner, cu origini iordaniene ????? Sef la servicii secrete????????
    Deci statul te forteaza sa ….. traiesti! Ciudat!

  2. Ați inceput să vă căcați pe voi de frică. Marea Britanie, Danemarca și alții încep să relaxeze măsurile deoarece lumea este cu capsa pusă. Deja focarele de nemulțumire încep să se unească. Europa fierbe iar nepoții lui Adolf ce crezi că fac? Precum militarul japonez rezistă neînfricați. Vestul dezvoltat și inteligent, în realitate trepanat, cretin și obedient până la greață. AUSTRIA- BANZAIIIIIIIIIII !!!!!!

  3. Austriecii nu fac asta de capul lor. Li s-a trasat, prin ordin de zi pe unitate, să-și arate adevărata față, de jigodii ordinare. Pentru UE, o țară considerată importantă, în mijlocul continentului, reprezintă un experiment. Dacă ține, Germania îi va călca pe urme. Să mă scuze cei cu origini germanice, dar nemții sunt un popor, statistic vorbind, incredibil de cretin. Așa numita lor „disciplină” nu e nimic altceva decât o îngustime fenomenală a gândirii, o limitare genetică a proceselor mentale ce duc, invariabil, spre nevoia de un Tătuc ce le dictează până și ce temperatură să aibă în propriile case. Nemții sunt un popor pentru care, ceea ce nu vede, nu există. Au obediența în sânge și, ce e mai rău, se mândresc cu ea.
    Revenind: Austria e un experiment. Anexă a Germaniei, dintotdeauna, Austria e un furuncul pe obrazul omenirii. Dacă românilor le-ar păsa, cât de cât, de conceptul ăla anacronic de „patriotism”, ar boicota în bloc tot ceea ce înseamnă Austria, inclusiv gunoiul numit Raiffeiesen. Dar na, cui dracu’ să-i pese de România asta amărâtă, pe care toți o înjură, dar nimeni n-ar ridica măcar un pai de jos pentru ea…

  4. Bai Omar, bai austriakule natural, alb si arian, sa vezi tu ce schimb de cravate o sa iti faca concetatenii tai, bai gunoiule nazist imputit, de o sa iti iasa pe nas toata propaganda voastra de criminali imputiti !! Voi chiar cedeti ca toti sunt niste iepuri, sau fazani, si merg incolonati la intepat in cap, numai ca asa zici tu la tembelizor ? Bai, paduke nazist, dupa ce incepe razboiul si in Europa, o sa venim si pe acolo, sa te cautam si pe tine, si sigur nu despre sanatatea ta o sa vorbim !! Ha ha ha 🙂 Bai, deja a intat frica in toti sclavetii astia care au executat comenzile trasate lor de elitele psihopate, astia o sa fie aruncati la lei, in curand, iar miliardarii aia bosorogi deja se ascund prin Elvetia in bunkarele lor in Alpi, asa ca aia e, imediat incepe si razboiul, iar dintre aia care scapa intregi, sa nu uite sa le faca o vizita amicala si la amicii astia care tot vreau si binele altora cu forta !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Omar Pirchner Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger