AcasăȘTIRI EXTERNEAustralia ameninţă China! Marea Chinei de Sud a luat "foc"! Un alt...

Australia ameninţă China! Marea Chinei de Sud a luat „foc”! Un alt război „mocnit” la orizont

China ar putea invada Taiwanul pe bucăți / Scenariul Donețk și Lugansk, studiat la Beijing / Foto: Facebook

China se plânge că Australia îi încalcă teritoriul aerian. Prin urmare, asiaticii afirmă că australienii le ”ameninţă grav suveranitatea şi securitatea”.

Armata chineză a identificat avioane militare australiene şi le-a avertizat să plece.

China a luat contramăsuri

Oficialii asiatici au spus că avioanele militare australiene ”ameninţă grav suveranitatea şi securitatea Chinei”, iar contramăsurile luate de armata chineză sunt rezonabile şi legale.

O aeronavă de luptă chineză a interceptat în mod periculos un avion australian de supraveghere militară în regiunea Mării Chinei de Sud în luna mai, a anunţat, duminică, departamentul de apărare al Australiei.

Marea Chinei de Sud, mărul discordiei

Marea Chinei de Sud este o regiune contestată asupra căreia China și-a revendicat drepturi, în timp ce Australia și-a sporit în ultimii ani apărarea și cooperarea cu SUA în zonă.

”Marea Chinei de Sud contează pentru Australia deoarece cea mai mare parte a comerțului nostru traversează aceste ape. Și astfel, ca națiune, suntem profund investiți în Convenția ONU privind dreptul mării, suntem profund investiți în dreptul libertăţii de navigaţie în Marea Chinei de Sud”, au spus australienii.

author avatar
Andrei Ștefan
877 afisari

7 COMENTARII

  1. Strămoșii australienilor sunt foști deținuți de drept comun și prostituate din închisorile Marii Britanii. La ce poți să te aștepți din partea unor asemenea specimene, pe deasupra și cu urme de genă englezească în ei?

    • Ai lucrat cu australieni? Ca eu am lucrat ani de zile. Sunt isteti si foarte buni profesionisti, foarte saritori, si in general foarte relaxati in atitudine. Asa incat una din intrebari ar fi cum din australienii din trecut care poate au fost cum i-ai definit tu au ajuns la acest nivel de civilizatie si cultura, iar romanii…?

    • ASTEPT CU MARE NERABDARE SCANTEIA SI INCEPEREA RAZBOIULUI ATOMIC , SE VA ALEGE PRAFUL , SI SLUGILE DE POSTACI LINGAI IN CUR DE PE ZOAIE.COM VOR DISPARE

  2. Alta tara de pedofili ,poponari si drogati Australia tara care a fost formata din gunoaiele Europei ,China se pisa pe acesti primitivi ciobani si tarani din Australia care au luat cu japca teriotoriul de la nativi australieni

  3. @Anonim(0:01)….MARE IDIOT esti daca astepti „INCEPEREA RAZBOIULUI ATOMIC”..si numai TU cu „baba” ta scapati si imparatiti pamantul !!. Lasa BAUTURA!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger