AcasăȘTIRI EXTERNEAuschwitz-ul câinilor. Anthony Fauci, consilierul lui Biden, ar fi autorizat experimente îngrozitoare

Auschwitz-ul câinilor. Anthony Fauci, consilierul lui Biden, ar fi autorizat experimente îngrozitoare

Auschwitz-ul câinilor. Anthony Fauci, consilierul lui Biden, ar fi autorizat experimente îngrozitoare

Zeci de pui de câine din rasa beagle ar fi fost folosiți în experimente de o cruzime greu de imaginat, autorizate de dr. Anthony Fauci, consilierul medical principal al lui Joe Biden, într-un laborator din Tunisia.

Un laborator din Tunisia ar fi primit o subvenție de 375.000 de dolari de la divizia National Institutes of Health a lui Fauci pentru a-i folosi pe pui într-o serie de experimente științifice.

Injectați intenționat cu paraziți care provoacă boli

Într-o scrisoare adresată Institutului Național de Alergii și Maladii Infecțioase (NIAID), un grup de congresmeni și-au exprimat „îngrijorările grave cu privire la rapoartele despre experimente costisitoare, crude și inutile, finanțate de contribuabili, pe câini”, cerându-i explicații lui Fauci.

Scrisoarea se bazează pe „documente obținute printr-o solicitare în virtutea Freedom of Information Act de către grupul de supraveghere a finanțelor contribuabililor White Coat Waste Project și o acoperire mediatică din octombrie 2018 până în februarie 2019”.

Scrisoarea afirmă că „NIAID a cheltuit în total 1,68 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru teste de depistare a drogurilor care au implicat 44 de pui de beagle” și că raportul White Coat Waste Project susține că câinii au fost injectați intenționat cu paraziți care cauzează boli.

Le-au tăiat corzile vocale, să nu le mai audă țipetele

Parlamentarii au scris că testele comandate au implicat injectarea și hrănirea forțată a puilor cu un medicament experimental timp de câteva săptămâni, înainte de a-i ucide și diseca.

În cadrul experimentelor, oamenii de știință au fost acuzați și că au tăiat corzile vocale ale câinilor pentru a-i împiedica să latre, ceea ce a fost comentat drept o „procedură crudă”, efectuată „pentru ca să nu fie nevoiți să asculte strigătele de durere ale cățeilor”.

Închiși în cuști și lăsați pradă muștelor

„De asemenea, ei au închis puii de beagle singuri în cuști, în deșert, noaptea, timp de nouă nopți consecutive”, acuză White Coat Waste Project, „pentru a-i folosi ca momeală pentru a atrage insecte infecțioase”.

Congresmeni republicani și democrați au condamnat aceste experiențe ca fiind „crude” precum și „o utilizare condamnabilă a fondurilor contribuabililor”.

Într-o declarație obținută de Newsweek, NIAID a spus că imaginile care circulă cu căței beagle în timpul unui experiment pe care se presupune că l-a finanțat au fost preluate dintr-un articol de jurnal care a atribuit în mod eronat implicarea sa.

Institutul a recunoscut că „a finanțat un proiect separat care implică studiul unui vaccin pentru prevenirea leishmaniozei, o boală parazitară gravă transmisă de muștele de nisip care reprezintă o amenințare în special pentru trupele americane și alt personal, precum și pentru câinii militari americani, în zone unde boala este endemică”.

„Câinii au fost modelul animal necesar pentru cercetare, iar cercetătorii s-au asigurat că aceștia nu au suferit niciun disconfort”, a spus NIAID. „Ei reprezintă un model adecvat pentru testarea acestui vaccin experimental înainte de evaluare la om”.

Anthony Fauci încă nu a comentat public cu privire la experimentele cu câini din Africa de Nord.

author avatar
Tudor Borcea