AcasăȘTIRI EXTERNEAu și britanicii „Pasajul Unirii” al lor! Acoperișul unui autobuz cu etaj,...

Au și britanicii „Pasajul Unirii” al lor! Acoperișul unui autobuz cu etaj, smuls din mers, în Manchester! – FOTO/VIDEO

autobuzIncident la indigo în Manchester! Acoperișul unui autobuz cu etaj, smuls din mers! Șoferul a intrat cu viteză sub pod - FOTO/VIDEO / foto: Manchester Evening News

Un incident parcă tras la indigo cu cel petrecut anul trecut, de Crăciun, la Pasajul Unirii din Capitală, a avut loc luni seară în orașul britanic Manchester.

Acoperișul unui autobuz cu etaj a fost smuls după ce a lovit un pod luni seara (10 aprilie). Poliția a a închis Barton Lane din Eccles după coliziunea majoră, unde autobuzul s-a izbit de podul care e de fapt un canal suspendat care trece peste șosea.

Autobuzul cu etaj s-a izbit violent de pod

Imaginile surprinse la fața locului arată consecințele, cu întregul acoperiș complet rupt, rămas în urma autobuzului, și scaunele de la nivelul superior expuse.

Un martor citat de Manchester Evening News a spus că nu erau pasageri la bord în momentul accidentului.

„Era un pod jos, pe sub care autobuzul a încercat să treacă, dar podul era prea jos și a tăiat acoperișul autobuzului. Era în jurul orei 21 când autobuzul se apropia de pod. Am crezut că se va opri când șoferul și-a dat seama de restricția de înălțime, dar a continuat. Din fericire, nu erau pasageri la bord.

Șoferul nu și-a dat seama de restricția de înălțime

Autobuzul a trecut pe sub tot podul și acoperișul a fost smuls cu ușurință. Poliția a venit și a închis ambele sensuri, nu sunt ambulanțe prezente”.

Poliția din Greater Manchester a distribuit și o imagine a accidentului, anunțând că drumul a fost închis, și a fost chemată Autoritatea Portuală ca să evalueze pagubele. Nu este clar dacă au fost răniți în incident.

 

Din păcate, accidentul petrecut anul trecut, în decembrie, la Pasajul Unirii s-a soldat cu victime. Un autocar cu turiști greci a rămas blocat pe 23 decembrie, la intrarea în Pasajul Unirii din centrul Bucureștiului, iar cel puțin o persoană a decedat.

Autocarul care transporta 47 de turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime care distrus plafonul mașinii.

author avatar
Andreea Vlad
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger