AcasăȘTIRI EXTERNEAu fost identificați doi dintre românii care au murit în timp ce...

Au fost identificați doi dintre românii care au murit în timp ce treceau ilegal granița în SUA

canadaAu fost identificați doi dintre românii care au murit în timp ce treceau ilegal granița în SUA

Doi dintre cei patru imigranți de origine română morți în Canada, într-o tentativă de a trece ilegal frontiera în Statele Unite, au fost identificați de poliția canadiană.

Este vorba despre doi soți în vârstă de 28 de ani, părinții celor doi copii care și-au pierdut, la rândul lor, viața. Asupra bărbatului au fost găsite pașapoartele celor mici.

Cei doi soți erau părinții copiilor morți

Pe lângă români, au fost descoperite și trupurile a patru cetățeni indieni.

O actualizare pe Facebook a Poliției Akwesasne Mohawk anunță Florin Iordache, în vârstă de 28 de ani, a murit având două paşapoarte canadiene, pentru un copil de doi ani şi pentru unul de un an, ale căror trupuri au fost, de asemenea, recuperate. Poliţia a identificat o altă victimă de 28 de ani, Cristina (Monalisa) Zenaida Iordache.

Într-o altă postare pe rețelele de socializare, polițiștii din Akwesasne au transmis că încă îl caută pe Casey Oakes, un localnic în vârstă de 30 de ani, care a fost văzut ultima dată miercuri seara, conducând o barcă ulterior găsită lângă cadavrele migranților, a doua zi.

Patru imigranți de origine română și alți patru cetățeni indieni s-au înecat în timp ce traversau fluviul Saint-Laurent, în apropiere de Akwesasne – o comunitate aflată la graniţa dintre Quebec, Ontario şi New York. Întrucât copiii familiei de români aveau pașaportate canadiene, se presupune că erau născuți în această țară.

author avatar
Andreea Vlad