AcasăȘTIRI EXTERNEAu băut, la Mykonos, un cocktail, un Red Bull și niște apă....

Au băut, la Mykonos, un cocktail, un Red Bull și niște apă. Când le-a venit nota de plată, turistele au AMEŢIT. Ce a urmat, ŞOC!

MykonosMykonos, insula petrecerilor celor bogaţi, pustie! Noile restricții i-a speriat pe turiști

„Aventurile” turiştilor în Grecia continuă să surprindă, ba chiar să şocheze. O nouă întâmplare vine Mykonos, acolo unde două fete daneze au fost nevoite să plătească o notă de plată uriaşă, pentru o consumaţie modestă.

Scena a avut loc la un celebru bar de pe plajă, acuzat în mod repetat că-i forțează pe turiști să plătească prețuri exorbitante, asta în timp ce localnicii beneficiază de prețuri preferențiale.

533 de euro pentru un Mojito, un Red Bull şi musaca

Turistele daneze Amanda Miehs și Almma Rasmussen din Copenhaga au fost obligate să plătească 533 de euro pentru un Mojito, o băutură energizantă Red Bull și două farfurii cu musaca și calamari.

„Treceam pe lângă acel bar și ne-au oferit să folosim șezlonguri pentru mine și pentru Almma dacă cumpăram o băutură. Plaja era foarte aglomerată, așa că am acceptat”, a povestit una dintre fete pentru presa britanică.

Am băut un singur cocktail, un Red Bull și niște apă. Ne-au spus că prețul pentru musaca era 24 de euro. Le-am tot cerut meniul, dar nu ni l-au dat niciodată până la sfârșit”, a completat tânăra.

În bar, le-au intimidat

Până la urmă, după discuţii îndelungate şi tensionate, angajaţii localului au fost de acord să reducă factura cu 118 euro, la 433 de euro.

„Am vrut doar să plecăm de acolo, deoarece trei dintre chelneri stăteau la doar câțiva centimetri de fețele noastre și ne spuneau că suntem niște proaste și că trebuie să plătim înainte de a putea pleca. Nu erau deloc chelnerițe, doar bărbați care ne-au speriat”, a încheiat cealaltă daneză.

author avatar
Andrei Ștefan