AcasăȘTIRI EXTERNEATENŢIE cu ce avioane zburaţi! Aeronavele Boeing 737 Max, găsite cu probleme...

ATENŢIE cu ce avioane zburaţi! Aeronavele Boeing 737 Max, găsite cu probleme la sistemul electric

737 maxClipe de groază la bordul unei aeronave

Avioanele Boeing au anunțat o nouă problemă pentru avioanele 737 Max. De data aceasta, eroarea este legată de sistemul electric.

Boeing a emis o recomandare către 16 clienți pentru a aborda o posibilă problemă electrică într-un grup specific de avioane 737 Max, înainte de operațiuni ulterioare„, a spus compania.

Compania a declarat că lucrează cu Administrația Federală a Aviației din SUA pentru a soluționa problema.

Aeronavele Boeing 737 Max, oprite de la zbor

Toate avioanele 737 Max au fost oprite de la zbor timp de 20 de luni în întreaga lume, din martie 2019 până în noiembrie 2020, în urma a două accidente mortale în care au pierit 346 de persoane.

Deși FAA a aprobat remedierile pe care Boeing le-a făcut sistemului de siguranță care s-ar fi făcut vinovat pentru accidente, alte câteva țări, inclusiv China, nu au permis încă reluarea zborurilor. Decizia a costat Boeing mai mult de 20 de miliarde de dolari.

Companiile aeriene au vrut să folosească din nou aceste avioane, pentru că sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și au costuri de întreținere mai mici decât versiunile anterioare ale modelului 737.

author avatar
Andrei Ștefan
241 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trimiteti-i articolul lui Drula la Transporturi, ca tocmai l-ati laudat ca vinde aeronavele TAROM vechi si cumpara din astea. Noi santem prostii lumii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger