AcasăȘTIRI EXTERNEATENTAT la viaţa premierului Spaniei! Ce au găsit poliţiştii în pachetul-surpriză

ATENTAT la viaţa premierului Spaniei! Ce au găsit poliţiştii în pachetul-surpriză

Pedro SanchezATENTAT la viaţa premierului Spaniei! Ce au găsit poliţiştii în pachetul-surpriză

Premierul spaniol Pedro Sanchez a primit o scrisoare care conţinea un dispozitiv exploziv similar celui care a provocat o explozie la ambasada Ucrainei din Madrid.

Două scrisori-capcană au fost găsite miercuri, adresate ambasadei Ucrainei la Madrid şi unui producător de arme, Instalaza din Zaragoza, în nord-estul Spaniei, a anunţat poliţia. Prima scrisoare-capcană a explodat, provocând rănirea uşoară a unui oficial al ambasadei ucrainene.

Al patrulea caz de colete suspecte

Acesta este al patrulea caz din ultima vreme când coletele periculoase ajung la adresele structurilor guvernamentale, militare, strategice și diplomatice din Spania.

Anterior, joi, angajații serviciilor speciale spaniole au găsit un dispozitiv exploziv într-o poștă, al cărui destinatar este Centrul spaniol de comunicații prin satelit.

Ambasadorul ucrainean Serhii Pohoreltsev a declarat că pachetul suspect care îi era adresat a fost înmânat comandantului ambasadei, un membru al personalului ucrainean. Înalta Curte din Spania a deschis o anchetă privind atacul ca fiind un posibil caz de terorism.

author avatar
Andrei Ștefan
271 afisari

2 COMENTARII

  1. Hola, hola, soy io, el marinero 🙂 Bai, tampitii astia nazisti si acum mint de ingheata tot Madridul, pariu ca iar a explodat un pliculet din asta buclucas, iar ordinarii astia tac ca cobaii vaxxinati in cap in gulagul digital 🙂 Ha ha ha 🙂 La mai multe bai, si nu uitati, ca numai o singura data ai ocazia sa ramai si fara karici dupa o explozie de acest fel 🙂 Scapa numai care poate, bai occidentalilor atei, decadenti si kurkubeisti, acum deja cam toti sunteti ai satanei, o sa va cam ia draku pe toti, la propriu 🙂

  2. Asemenea slugă soorooșistă ca Sanchez nu ucide nimeni. Cine și-ar murdări mâinile cu sângele împuțit al acestui trădător de țară și antispaniol?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger