AcasăȘTIRI EXTERNEAtentat la siguranţa naţională, în SUA? Paul Pelosi, soțul șefei Camerei Reprezentanților...

Atentat la siguranţa naţională, în SUA? Paul Pelosi, soțul șefei Camerei Reprezentanților din Congres, BĂTUT în casa lui (VIDEO)

Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, a fost bătut de un necunoscut care a pătruns vineri dimineață în locuința sa din San Francisco.

Suspectul a fost prins şi se află în custodie. Nancy Pelosi nu se afla în San Francisco în momentul atacului.

Paul Pelosi este om de afaceri

Paul Pelosi, 82 ani, este un om de afaceri care deține firma Financial Leasing Services, cu sediul în San Francisco. Bărbatul este căsătorit din 1963 cu actuala șefă a Camerei Reprezentanților.

Motivul acestui atac este în curs de investigare. „Președinta Camerei și familia sa le sunt recunoscători celor care au intervenit primii și profesioniștilor din domenilul medical care au fost implicați și solicită intimitate în acest moment”, a precizat un purtător de cuvânt.

Are şi el probleme cu legea

SUA au o reală problemă: amenințările la adresa aleșilor americani sunt la un nivel record la aproape doi ani de la atacul violent asupra Capitoliului, în ultimele zile de mandat al lui Donald Trump.

În altă ordine de idei, Paul Pelosi a pledat vinovat la acuzațiile de conducere sub influența băuturilor alcoolice după ce a provocat un accident, în mai, anul acesta.

author avatar
Andrei Ștefan